Каталог

Детски обувки

Детски обувки

Предлагаме многообразие от анатомични детски обувки с анатомични „дишащи” ходила, анатомични детски обувки с лепенка, анатомични детски сандали, анатомични пантофки с лепенка, детски сандали с лепенка, детски спортни обувки тип еспадрили и пр.

Прочети повече

ВИДОВЕ. В нашия магазин се предлагат изключително красиви, модерни и елегантни ортопедични детски обувки и обувки с ортопедични стелки. В тази категория може да намерите океан от детски обувки онлайн, детски обувки за плаж, детски обувки балеринки, детски декоративни обувки, маркови детски обувки, детски обувки за плаж, детски обувки за момче, детски обувки за момиче, детски обувки за спорт, уникални детски обувки, детски обувки мокасини, детски сандали, детски кецове, детски платненки, детски летни обувки, детски пролетни обувки, детски зимни обувки, детски есенни обувки, маркови детски обувки, хубави детски обувки, леки детски обувки, детски обувки на едро, детски обувки номера, детски обувки от фондан, детски лачени обувки, детски обувки с панделка, детски обувки с цветя, детски обувки с украса, детски обувки с картинки, детски обувки с надписи, детски обувки с камионче, детски обувки реплика, детски обувки разпродажба, детски обувки размери, детски обувки с цип, детски обувки с мека подметка, детски обувки с твърда подметка, яки детски обувки, хубави детски обувки, леки детски обувки, меки детски обувки, сладки детски обувки и пр. 

МОДА И СТИЛ. Първият учебен ден е магичен за цялото семейство. Подготовката е свързана с много щастливи, изплашени и неспокойни деца и родители. Вместо да се редите по опашки и да се блъскате във физическите магазини, ние Ви предлагаме да седнете спокойно, да се концентрирате и да се възползвате от нашия онлайн филтър за цена, размери, модели, сезони, цветове и пр., с който може за секунди и само с няколко клика, без да излизате от апартамента и без да ставате от компютъра да поръчате красиви, здрави и изгодни обувки, маратонки или раница за детето си.

Модели. Тук ще намерите спортни детски обувки, елегантни детски обувки, спортно елегантни детски обувки, ежедневни детски обувки и официални детски обувки. Освен тях ще намерите в секцията детски обувки на точки, детски обувки с цифри, детски обувки с надписи, детски обувки с панделки, детски обувки с цветчета, детски обувки с каре, детски обувки с райе, шарени детски обувки, леопардови детски обувки, детски обувки пантера, детски обувки с колички и пр. 

Цветове. Тъй като играта и спорта могат да имат много важна роля в развитието на детето, са нещо, което не трябва да се приема с лека ръка. В категорията може да откриете бели детски обувки, черни детски обувки, сиви детски обувки, бежови детски обувки, червени детски обувки, детски обувки бордо, зелени детски обувки, сини детски обувки, лилави детски обувки, розови детски обувки, цикламени детски обувки, жълти детски обувки, оранжеви детски обувки, детски обувки екрю, детски обувки в телесен цвят, детски обувки с неонови цветове. 

МАРКИ. Когато детето има естествена склонност към спорта, той или тя може дори да продължи кариерата си с него. За това ние подбрахме в нашата дигитална витрина специална селекция от спортно елегантни обувки на доказали се марки.

Обозначения за произход. Всеки артикул, който ще Ви бъде доставен, ще бъде снабден със стикер за оригиналност, покриващ изискванията на ЕС.

Търсене по марки. Тъй като ние работим само с лидерите в обувната индустрия, на който и бранд да заложите, качеството Ви е гарантирано.

Гаранция. Ние Ви гарантираме, че Вашето дете ще има правилно развитие с нашите модели. Тъй като те предпазват от всички познати на експертите в обувната промишленост рискове.

Технологии. Характеристиките на нашите обувки на първо място са, че те са леки, не съдържат хром и никел, предпазват от алергии, влага и неприятна миризма.Те позволяват на краката на детето да дишат в сухи и влажни условия. Те са снабдени допълнително с подложка, за да се осигури максимален комфорт и намалено усилие по време на движение. Обувчиците са специално разработени с иновативна технология за  анти-мирис ефект.

НОМЕРА. Ние реално съхраняваме на склад всички продукти, описани в нашия сайт, като не сме склонни да заблуждаваме купувачите ни с неверни данни, както правят някои онлайн магазини. В тази категория предлаганите обувки са между №26 и №35.

МАТЕРИАЛИ. Всички обувки за деца в тази секция са с антибактериални компоненти и произведени от 100% био текстил в предната част и хастара, а подметките са произведени от висококачествена, еластична гума. Стелките са от дишаща, естествена кожа и не позволяват крачетата да се запотяват, опосредстват вентилирането им. Те са снабдени с допълнителни механизми като самозалепващ се, връзки, копчета тик так, ципове и пр., за да се гарантира по-добър захват и да не се изхлузват от краката на детето. В категорията сме представители детски обувки от естествена кожа, детски обувки от велур, детски обувки от набук, детски обувки от лак, детски обувки от текстил и пр.

ЦЕНИ. Като цена те не са по-скъпи в сравнение с обикновените обувки. Ако за вас удобството е предимство, опитайте!

Филтриране по цени. Може да подредите с един клик продуктите по асцендентен принцип и да спечелите време, а не само пари.

Наличности. Ние разполагаме с големи наличности от предлаганите стоки в дигиталната ни витрина.

Защо цените на онлайн моделите са по-ниски. Цените в нашия магазин и високото качество са възможни, благодарение на диверсификацията, която прилагаме. Ние целим постепенно да започнем да работим с повече брандове, за да можем да увеличим избора на предлаганите продукти.

Няма добавени продукти в тази категория.