Изчисти
Цена
По марка
Цвят
Номер
Каталог

КОЗМЕТИКА ЗА ОБУВКИ

КОЗМЕТИКА ЗА ОБУВКИ

Козметика за обувки на ниски цени - спрей за разтягане на обувки, балсам за гладка кожа, боя за обувки, боя за пребоядисване на гладка кожа, високоефективен импрегниращ спрей, балсам за гладка кожа, универсален импрегниращ спрей срещу вода и солени петна, пяна за почистване на всички видове кожа както и много други продукти.

Прочети повече

ВИДОВЕ. В най-пълния моден каталог Mes.bg ще намерите различни марки, модели и дизайни кожени обувки, чанти и принадлежности за цялото семейство на цени, достъпни за всеки стил. Най-големият онлайн магазин за обувки и чанти от естествена кожа за детето, мъжа и жената.

МОДА И СТИЛ. В края на всеки сезон, преди да приберете сегашните обувките и да извадите тези за следващия период, е добре да почистите и пребоядисате обувките. По този начин, когато ги извадите на следващата година, те ще изглеждат по начин, по който всички ще ви питат дали не са нови. Пазарувайте от нас за удължаване експлоатационния период и уюта на вашите аксесоари и в посочения срок ще получите поръчката си у дома! 

Модели. Тук ще намерите голямо разнообразие от висококачествени козметика и принадлежности за обувки! 

Цветове. Нашият магазин предлага голямо разнообразие на стелки и козметика за обувки и чанти. Всичко необходимо за поддръжката, грижите и удобството на вашите аксесоари ви, ще намерите тук! Ние предлагаме евтина козмекита за обувки - черна боя за обувки, червена боя за обувки, бяла боя за обувки, синя боя за обувки, безцветен спрей за обувки, черен спрей за обувки и прочие.

МАРКИ. На сайта на нашия онлайн магазин можете да видите реномираните марки, на които са нашите продукти. Брандът, от който доставяме е от световна класа Salamander, е добре познат у нас. Всички продукти са толкова икономични, че само един, тънък слой от тях е достатъчен, за да се реновира кожата. След като сте ги употребили, няма да Ви се налага дълго време да ги използвате.

Обозначения за произход. Върху всеки един от нашите продукти е графирано обозначение за произход. 

Търсене по марки. Тази нова иновационна опция ще спомогне на всеки един от вас, клиентите, да конкретизира търсенето си за по-успешни резултати.

Гаранция. Ние винаги предлагаме оферти, на които нашите клиенти да не могат да устоят до – 70 %, с помощта на които онлайн магазина ни може целогодишно да осигури изключително конкурентни цени. Производителите вземат много внимателно всеки детайл, за да се гарантира, че обувките, които купувате имат добър външен вид и добавят много информация за осигуряване на правилния избора на продукти за грижа за обувките.

Технологии. Отличителни особености на продуктите в тази секция са тяхната ефективност, резултатност и устойчивост на неблагоприятни атмосфери условия. Нашите продукти са разработени да проникват в дълбочина и да възстановяват гладката повърхност на надраскана, олющена или деформирана кожа. Те се възприемат, попиват и изсъхват бързо, което позволява почти веднага след нанасяне да използвате обувките.

НОМЕРА. Не бива да се притеснявате, че някой козметичен продукт няма да го има. Ние се стремим да поддържаме достатъчно богата наличност на търсените за закупуване продукти.

МАТЕРИАЛИ. Нашите козметични продукти подхранват и поддържат обувки, кожени якета, кожена облицовка на мебели, чанти, автомобилни седалки и пр.

ЦЕНИ. Цените са съобразени с всичко. За това няма да имате грижа с тях.

Филтриране по цени. Ценовото филтриране е хубава екстра, която ви позволява да се ориентирате успешно в сайта на е-магазина.

Наличност Представените модели в сайта на онлайн магазина ни непрестанно се реновират. Така че не може да се случи такова нещо някой харесан от вас продукт да не бъде в наличност на сайта.

Защо цените на онлайн моделите са по-ниски.  Причини за това явление могат да бъдат всякакви, защото онлайн пазаруването улеснява много неща. Но същината на всички причини се концентрира в по-евтината поддръжка на онлайн магазина, отколкото на физическия такъв.

 

Покажи:
Подредба:
Вид продукт: Четка за обувки Да се използва за: Велур и набук Наличност в онлайн магазина: Виж стату..
7,00лв.
Висококачествена крем-боя за обувки и изделия от гладка кожа – обновява цвета, подхранва, защитава и..
10,00лв.
Висококачествена крем-боя за обувки и изделия от гладка кожа – обновява цвета, подхранва, защитава и..
10,00лв.
Висококачествена крем-боя за обувки и изделия от гладка кожа – обновява цвета, подхранва, защитава и..
10,00лв.
Висококачествена крем-боя за обувки и изделия от гладка кожа – обновява цвета, подхранва, защитава и..
10,00лв.
Спрей на немския производител Salamander от висококачествена течна боя, предназначен за велур и..
16,00лв.
Спрей на немския производител Salamander от висококачествена течна боя, предназначен за велур и..
16,00лв.
Тип продукт: Течна боя За изделия от: Велур и набук Цвят: Кафяви Наличност в магазина: Виж статуса н..
11,00лв.
Високоефективен импрегниращ спрей за всички видове гладка и грапава кожа, както и аз текстил, включи..
15,00лв.