Изчисти
Цена
По марка
Цвят
Номер
Каталог

Домашни пантофки

Домашни пантофки

Тук ще намерите анатомични детски домашни пантофки, анатомични детски домашни боти, анатомични детски домашни чехли, анатомични детски домашни ботушки и пр.

Прочети повече

ВИДОВЕ. Mes.bg е създаден от хора с успешен опит в модната индустрия, на всички нива – от дизайнери и предприемачи до партньори с опит в електронната търговия. В категорията ще срещнете детски пантофи за момичета, детски пантофи за момчета, детски пантофи за есента, детски пантофи за пролетта, детски пантофи за лятото, детски пантофи за зимата, детски пантофи за ясла, детски пантофи за градина, домашни детски пантофи, детски вълнени пантофи, детски термо пантофи, детски дишащи пантофи, детски пантофи на едро, детски пантофи животни, детски кожени пантофи, детски пантофи онлайн, детски пантофи против изпотяване, детски пантофи с дишаща подметка, антиалергични детски пантофи, детски топли пантофи, детски пантофи тип ботуши, детски пантофи с твърда пета, удобни детски пантофи, хубави детски пантофи, хипоалергични детски пантофи, детски пантофи с цип, детски пантофи с лепещо, детски пантофи разпродажба, оригинално детски пантофи, маркови детски пантофи, уникални детски пантофи, евтини детски пантофи, детски пантофки за балет, детски пантофки за танци и пр.

МОДА И СТИЛ. Много хора подценяват значението на домашните пантофки. Нашите модели са изработени от висококачествен текстилен материал и са с цветни, колоритни и енергизиращи цветови комбинации. Всички модели са с невероятно забавна  и приятна форма за младите госпожици, гарантиращи им приятно настроение и несравним уют за нежните им крачета.

Модели. Ние – екипът на Mes.bg създадохме много приятелски сайт, с много възможности за потребителя, за да намерите нужните ви продукти. Ние също така Ви предлагаме опция помощ в реално време. В секцията ще откриете анатомични детски домашни пантофки куче, анатомични детски домашни пантофки смърф, анатомични детски домашни пантофки сърдитко, анатомични детски домашни пантофки щастливко, анатомични детски домашни пантофки смърфиета, анатомични детски домашни пантофки елен, анатомични детски домашни пантофки камион, анатомични детски домашни пантофки кола и пр.

Цветове. Нашите чехли и пантофи за деца и юноши имат сладък външен вид и отлични характеристики. Предлагат се в различни цветове с различни допълнения за интерес, като може да изберете подходящ модел, съответстващ на стила и вкуса на малчо или малката принцеса. В секцията ще откриете анатомични детски домашни пантофки розови анатомични детски домашни пантофки, сини анатомични детски домашни пантофки, цикламени анатомични детски домашни пантофки, червени анатомични детски домашни пантофки, цветни анатомични детски домашни пантофки, анатомични детски домашни пантофки с картинка, анатомични детски домашни пантофки с форма на любими герои, бели, лилави анатомични детски домашни пантофки, анатомични детски домашни пантофки бордо, зелени анатомични детски домашни пантофки, жълти анатомични детски домашни пантофки, бежови анатомични детски домашни пантофки, анатомични детски домашни пантофки с неонови цветове, анатомични детски домашни пантофки в телесен цвят, сиви анатомични детски домашни пантофки, кафяви анатомични детски домашни пантофки и пр. 

МАРКИ. Нашите производители са сред най-добрите и най-опитните в областта на удобните обувки, които Ви гарантират ежедневен комфорт. В тази секция ще намерите домашни анатомични чехли и пантофи с първокласно качество на известната в цял свят италианска марка DE FONSECA.
Обозначения за произход. Всички стоки в нашия магазин са съпътствани от графичен символ за оригиналност, произход и съдържание на материалите, изискван от ЕС.

Търсене по марки. Търсенето по марки означава, че може да зададете търсения от Вас продукт и да се покажат той и близките до него в онлайн търсачката на сайта.

Гаранция. Нашите домашно чехли и пантофи са предназначени освен за всекидневна употреба и за редовно миене с меки почистващи препарати, без това ад навреди по някакъв начин на дизайна, цвета и формата им.

Технологии. Атрактивният модел детски ботушки за вкъщи са произведени от първокласни материали за оптимална сигурност и уют, с антибактериални стелки с „мемори” пяна, които приемат формата на детските крачета, поддържайки ги в правилна позиция при ежедневна, многочасова употреба. Те са надеждни срещу алергии, изпотяване и гъбички. Освен това те могат да се носят с височина около 12 см., например, когато са изправени и на половината, когато са подгънати с якичката отгоре.

НОМЕРА. Ние разполагаме с големи номера и разнообразие от цветове на предлаганите от нас модели. Категорията предлага модели в рамките на №18 до №36.

МАТЕРИАЛИ. Пантофките и домашните чехли в тази секция са произведени  от парфюмирани компоненти, а в ходилата е вграден гел, който се моделира по формата на детското краче. Подметките „октопод” не позволява хлъзгане върху влажна повърхност. Моделите в секцията се делят на детски пантофи от текстил, детски пантофи от филц, детски пантофи от естествена кожа, детски пантофи от памучен плат, детски пантофи с топъл хастар, детски плюшени пантофи и пр.

ЦЕНИ. Големи марки на страхотни цени и страхотни оферти! Ние организираме целогодишно намаления, разпродажби и ликвидации.
Филтриране по цени. Този способ е част от леката навигация на сайта ни и с него може да подреждате моделите по цени -  от най-ниската към най-високата, например.

Наличности. Ние не сме склонни да заблуждаваме нашите клиенти и никога не подаваме неверни данни за наличности, които физически не съществуват в нашите магазини и складове.

Защо цените на онлайн моделите са по-ниски. Можете да откриете в онлайн магазините всички модели, които съществуват във физическите магазини, както и такива, които в тях ги няма. Това се дължи на по-ниските цени. 

Покажи:
Подредба:
С любов към любимите ви дечица, за тяхното ведро настроение и слънчеви усмивки, подбрахме този модел..
26,00лв. 15,00лв.
Тези детски домашни чехли са идеални за уют и комфорт у дома. Разполагат с удобна подметка, която ос..
13,90лв.
Тези домашни детски пантофки звучат като перфектни за уют и комфорт у дома. Представям си ги с пухка..
15,90лв. 11,90лв.
Комфортни детски домашни пантофки в жизнерадостен цикламен цвят, които предоставят топлина и удобств..
15,90лв.
Тези детски домашни пантофки звучат като мечтано допълнение към детската гардероба. Представям си ги..
15,90лв. 11,90лв.