Изчисти
Цена
По марка
Номер
Каталог

СТЕЛКИ ЗА ОБУВКИ

СТЕЛКИ ЗА ОБУВКИ

Тук ще намерите голям асортимент от анатомични и ортопедични стелки. Открийте богата гама от иновативни модели стелки - ортопедични стелки за обувки , анатомични стелки за обувки, стелки за студените зимни дни,  летни стелки за обувки, зимни стелки за обувки, стелки от агнешка кожа, стелки от овча вълна, зимни термо стелки за обувки, хигиенични стелки с активен въглен, стелки за обувки с масажен гел,  стелки за обувки от естествена кожа с активен въглен, ароматизирани зимни стелки с естествена вълна, самозалепващи гел-лентички за пета, детски  зимни стелки с естествена вълна, хигиенични стелки за всички сезони, стелки Sensation с „мемори” пяна, ортопедична стелка за паднали сводове, масажни гел стелки, гел-подложка за високи обувки и други.

Прочети повече

ВИДОВЕ. Mes.bg е компания с дългогодишен опит в областта на модата и е надежден мулти-бранд за е-търговия на обувки, стелки, аксесоари, принадлежности и козметика за обувки за всички възрасти и сезони. Нашият онлайн магазин предлага голямо разнообразие от стелки за дамски, мъжки, бебешки, детски и юношески обувки. 

МОДА И СТИЛ. Практически, закупуването на скъпи и устойчиви обувки, които смятате да носите поне 5 години, се обезсмисля, ако към не добавите аксесоари или принадлежности, които да направят движението, работата и разходката с тях приятни и развлекателни. Настроението на човек не може да бъде добро и той не може да се радва пълноценно на живота, ако елементи  на неговия тоалет го карат да изпитва дискомфорт.

Модели. Брандът се развива изключително бързо непрекъснато нагоре. В категория  „стелки за обувки” може да откриете богата гама от стелки за всяко ходило – бременни жени, възрастни хора и хора с нестандартна форма на крака.

МАРКИ. Тук ще намерите стелки на лидери в тази сфера като „Bergal” „Moneta” и „Salamander”. 

Обозначения за произход. Съществуват обозначения върху всеки един продукт. Тези обозначения ще ви позволят да научите какъв е произхода на закупения продукт.

Търсене по марки. Търсенето по марка значително ще ви помогне. То ще ограничи базата от търсене, за да можете по-лесно да се спрете на даден продукт.

Гаранция. Има  различни начина на плащане – онлайн с разплащателна сметка, с наложен платеж и други, което гарантира, че всички потребители мога да направят покупките с лекота. 

Технологии. Те са изработени по специални технологии, с помощта на които придават изключителни термични, физични и поливалентни свойства на обувките при продължително ходене, динамична работа или дълготрайна употреба.

НОМЕРА. Ние предлагаме стелки за мъжки и дамски обувки от 36 № до 47 №. Стоките, които не са налични са обозначени със знак „изчерпано”.

МАТЕРИАЛИ. Материалите, от които са направени стелките са от иновативни и висококачествени, специално обработени суровини. Те са с ненадминато качество в целия свят. 

ЦЕНИ. Вашите въпроси относно цените, материалите и условията на доставка и връщане ни интересуват изключително. 

Филтриране по цени. Филтрацията по цени е измислена и внедрена за ваше улеснение. Това ще ви помогне при избирането на продукт.

Наличност. Всички продукти, представени в сайта са в наличност. 

Защо цените на онлайн моделите са по-ниски. Независимо от кой и да е онлайн магазин, когато Вие си вземете някакъв продукт, то цената му ще бъде със сигурност по-ниска. Това се дължи на същината на онлайн магазините, тяхното устройство и т.н. По-добре не се замисляйте над това, а се радвайте на ниските цени.

Покажи:
Подредба:
Анатомични кожени стелки, осигуряващи доброто прилягане към обувката и поддръжка на цялото стъпало. ..
33,00лв.
Лентички за сандали с отворена пета от естествена велурена кожа. Самозалепващи се! ..
2,80лв.
Прозрачни полустелки от гел на немския производител Salamander, предназначени за носене в обувки на ..
10,50лв.
Изчерпано
Самозалепваща подложка Salamander 8740 Изчерпано
 Salamander  Anti-Slip - самозалепваща се подложка за пета, изработена от естествен велур...
4,50лв.
Стелката с анатомична форма, предаваща устойчивост и здрава опора за цялото стъпало. Намалява натова..
33,00лв.
Изчерпано
Луксозни кожени стелки Moneta 961022 Изчерпано
Изработени от естествена кожа и латекс, импрегниран с активен въглен, стелките осигуряват хигиена и ..
8,50лв.
Salamander Astro therm има многослойна стректура, осигуряваща могостранно действие. Горният слой от ..
9,00лв.
Salamander - термо стелка  за студените есенни и зимни дни, изработени от: горен слой от естест..
9,00лв.
Изключително подходящи стелки за спортни обувки и маратонки с анатомична форма. ..
8,50лв.
Salamander "Comfort" е стелка за всички сезони. Горният слой е изработен от разстителна дъбена естес..
12,90лв.