Изчисти
Цена
По марка
Цвят
Номер
Каталог

Детски маратонки (26-35)

Детски маратонки (26-35)

В категорията може намерите детски маратонки с лепенки, леки детски маратонки с връзки, детски пантофки с ластик, детски платненки с лепенки, детски полукецове с лепенки, дишащи детски маратонки с лепенки, детски кожени маратонки,, детски обувки с анатомични дишащи ходила, детски платненки без връзки и др. 

Прочети повече

ВИДОВЕ. Фирмата се стреми  да предлага всички продукти, отговорно и качествено, за да се постигне бързо, добро качество и първокласно обслужване. Тук ще намерите богата серия актуални топки и бутонки, произведени по последни технологии. Ние ги предлагаме, за да отговорим на нуждите на спортистите да поддържат добро ниво, когато решат да изберат нашия магазин. В категорията ще срещнете детски маратонки онлайн, детски маратонки за тенис, детски маратонки за лятото, детски маратонки за есента, детски маратонки за зимата, детски маратонки за пролетта, хубави детски маратонки, леки детски маратонки, удобни детски маратонки, яки детски маратонки, детски маратонки на разпродажба, високи детски маратонки, детски маратонки намаление, детски маратонки на едро, детски маратонки цени, детски маратонки размери, детски маратонки широк крак, детски маратонки гигант и пр.

МОДА И СТИЛ. Когато детето спортува неговото самочувствие получава силен тласък нагоре и напред, става по-общително, научава се да уважава другите и осъзнава, че за да успее, трябва да работи усилено. Осигурете възможност на Вашето дете само да избере спорт. Нараняванията са често срещан в повечето спортове, и често това е в резултат на това, че  детето се опитва твърде много да успее и да се докаже. Това е още една причина, поради която по този въпрос трябва да се работи с най-голяма чувствителност.

Модели. Ние предлагаме огромно разнообразие от спортни детски обувки, които отговарят на нуждите на детето Ви за спорт или всекидневен, небрежен външен вид. Ние сме предвидили различни модели за различните нужди на децата, които тренират редовно основните спортове - детски маратонки за момичета, детски маратонки за момчета, детски маратонки за физическо възпитание, детски маратонки за футбол, детски маратонки за волейбол, детски маратонки за бойни изкуства, детски маратонки за колоездене, детски маратонки за сноуборд, детски маратонки за плажна топка и пр.

Цветове. В тази категория предлагаме бели детски маратонки, бежови детски маратонки, сиви детски маратонки, черни детски маратонки, кафяви детски маратонки, сини детски маратонки, зелени детски маратонки, лилави детски маратонки, оранжеви детски маратонки, жълти детски маратонки, розови детски маратонки, червени детски маратонки, цикламени детски маратонки, детски маратонки с телесен цвят, детски маратонки с неонови цветове, детски маратонки екрю и пр.

МАРКИ. Нашите продукти са произведени от утвърдени родни и европейски брандове, като полските брандове RENBUT и MONETA, българските производители KM SHOES и BULLDOZER и други са част от фирмите, от които зареждаме нашите обувки. Капчица е българска фирма, под чиято търговска марка, се внасят стоки от румънски реномирани фирми.

Обозначения за произход. Нашите модели са произведени от лидерите в обувната индустрия в Италия, Германия и други европейски страни, като произхода е посочен чрез графичния знак на професионалната опаковка.

Търсене по марки. Търсенето по марки представлява сортиране на обувките като на първо място излиза зададения от Вас продукти и след него се подреждат най-близките до него.

Гаранция. Ние предлагаме гаранция към всеки артикул. Освен това, за това, че пазарувате по електронен път, ако намерите по-ниска цена със същото качество, може да върнете артикула в двуседмичен срок, а ние ще Ви върнем парите.

Технологии. Маратонките за деца, трениращи футбол са с грайфери, които да им гарантират максимално сцепление на терена. Маратонките за юноши и младежи, които тренират за катерачи са с шипове, за да може на насечените планински терени да им осигурят комфортно придвижване. Маратонките за младежи, които тренират за тенисисти са подсилени в частта на глезена, защото в нея те изпитват големи натоварвания и за да се редуцира риска от изкълчвания и травми.

НОМЕРА. Всички номера, които са посочени в сайта като налични, се поддържат физически в нашите магазини и складове. Тази категория предвижда номера между №26 и №35.

МАТЕРИАЛИ. Подметките са еластични и се извиват, тъй като моделите са първокласни, според формата и извивката на ходилата. Някои от елементите за по-голямо подсилване се изработват от естествена кожа, както и за да се постигне по-голяма устойчивост. Те са направени да укрепват глезените, а първоначално са били проектирани за тенисисти.

ЦЕНИ. Ние целогодишно предлагаме на нашите клиенти изгодни разпродажби, атрактивни намаления и цени на ликвидация.

Филтриране по цени. Всяка активна фирма на пазара трябва да има своя визуална визуализация, която да предлага филтър за подреждане на моделите по цена, размер, сезон, модел и пр. С помощта на този онлайн филтър Вие печелите време и проверявате за наличност само на интересуващите Ви продукти.

Наличност. Почти всичко е в наличност на интернет магазина. Това, което не е в наличност за момент, всеки момент ще бъде в наличност. Така че няма да има никакво забавяне при пристигането на поръчания от вас продукт.

Защо цените на онлайн моделите са по-ниски. Онлайн магазините са предпочитани от младите майки, защото те са толкова ангажирани със своите бебета, че нямат време за многочасови обиколки по магазините. Интернет магазините си спестяват купища разходи за сграда, за място, за работници, за ток и така нататък. За това те притежават отговор на всички ваши търсения: ниски цени и богат избор от продукти.

 

Покажи:
Подредба:
Дължина на стелка: №31-20,5 см №32 – 21 см №33 – 21,5 см №34 – 22 см №35 – 22,2 см ..
45,90лв. 29,90лв.
Дължина на стелка: №31-20,5 см №32 – 21 см №33 – 21,5 см №34 – 22 см №35 – 22,2 см ..
45,90лв. 29,90лв.
Чудесен избор за динамичното ежедневие на вашето дете. Ходилото е изключително меко и издръжливо. Им..
45,90лв. 29,90лв.