Унисекс обувки

Posted by admin 03.09.2019 0 Comment(s)

Унисекс стилът преобладава през тази година по модните подиуми и е влязъл в ежедневието ни като офис визия, безкрайно шик и с изтънчено докосване. В зависимост от това как се съчетават дрехите и аксесоари може да подкрепя от сутрин до вечер вашия по-небрежен външен вид, но също така този стил е подходящ и за по-официални поводи.

Ключов елемент в двуполовия външен вид са обувките независимо дали става въпрос за сникърси, мокасини или „Оксфорд” модели. Те са удобни и пасват перфектно с тесни панталони с навити маншети или с костюм с панталон! 

За безпогрешно издържана модерна визия носете кафяви унисекс обувки или ботуши с черни панталони, които ще се комбинират отлично с бяла риза и кафяв пуловер.

Изберете пуловер, който има сладък дизайн, за да "пробие" строгостта от общия външен вид. Кожено яке и шапка ще дадат стилистичен подпис на тоалета. Довършете външния си вид с раница модел в кафяво и бяло и огнено червено червило!

Двуполовият външен вид, е въведен от Марлене Дитрих и Тилда Суинтън, на които е бил любим и до днес остава най-любим вид на много модни икони.

Онлайн магазинът Mes.bg предлага обувки, боти и ботуши във всички традиционни и неконвенционални актуални есенни и зимни цветове.