Секси офис визия с широки панталони

Posted by admin 04.11.2019 0 Comment(s)

Най-модерната кройка за дамски панталони тези дни е широката, с дължина под глезена, като акцентът е най-вече широкият крачол, а в талията намираме различни версии: висока талия, втален вариант и т.н.

 

Чудесното на тази дреха е, че можем да я сложим навсякъде. Включително и на работното време. Ако наскоро сте си купили така актуалния за сезона широк панталон и търсите интересни варианти за секси офис визия, ето няколко комбинации, които, със сигурност, ще ви допаднат:

 

Широк панталон в ярък нюанс или тъмен цвят плюс класически черен потник

Добре е потникът да е с тънки презрамки за по-секси визия, а също така и леко широк, ако ще е от коприна. Вталеният вариант е не по-малко оригинален.

 

С високи токчета и любимата риза в бяло

Няма по-секси от една делова дама в бяла риза и високи токчета, нали? Е, към тях спокойно можете да добавите своя широк панталон с големи крачоли и светът е ваш. Светът, да, но не и приятелките от офис пространството, защото те, по всяка вероятност, ще ви завиждат.

 

Чисто бяла визия

Освен бяла риза, можете да сложите и каквато и да е друга блуза в бяло, като към нея добавите бяла чанта и белия си широк панталон. Няма да коментирам, защото е излишно, че сам по себе си белият цвят е супер секси.

 

Със затворена асиметрична туника

Можете да заложите на по-екстравагантната, но все пак приличната и подходяща за работното място визия, като към своя черен или тъмно син, а може би, сив широк панталон добавите интересна туника с по-издължена задна част и пачове, шефове или някакви други по-оригинални орнаменти, които да са основен акцент в цялостната концепция.