Обувки за отслабване

Posted by smelio 19.10.2021 0 Comment(s)

От къде да купите обувки за отслабване?

 

Отговорът зависи до голяма степен от това кого питате. Защото има проучвания, които показват, че такива обувки имат ефект, а други показват обратното. Къде е истината? Днес има компании, които произвеждат обувки за отслабване. Те се базират на научни изследвания, които показват, че при производството на обувки с определен дизайн, те имат ефект върху начина на ходене, от който се изгарят повече калории. Тоест с тези обувки не е нужно да спортувате, но да ги носите.

 

Тези обувки имат нестабилна, силно извита подметка. Ходенето в тях е равносилно на упражнения на баланс или клатеща се дъска във фитнес залата, или като вървенето боси по пясъка на плажа. Застъпниците на теорията казват, че тази нестабилност принуждава носещия обувките да използва мускули, които иначе не използва по време на ходене – а именно такива в краката, задните части и корема – това може да доведе до загуба на тегло. Обувките също могат да променят стойката и походката ви и да свалят натиска от болезнени, прекалено използвани части от тялото при ходене.

 

За да разсеем съмненията и възможността да попаднете в заблуждение, нека го кажем така. По-добре си купете удобни спортни обувки, които се продават както в магазин за спортни стоки, така и при нас в онлайн платформата ни. Когато спортувате определен спорт с удобните обувки за него, тогава максималното натоварване върху тялото се поема от спецификата на обувките и вие се възползвате много ефективно от спорта, който практикувате.

 

Затова днес се продават маратонки и спортни обувки за тенис на корт, за бягане, за баскетбол, за футбол, за посещение на фитнеса. Всички те са изработени с цел да са удобни за конкретната среда, в която ги носите. Затова вместо да търсите обувки за отслабване, намерете спорт или удобни обувки за разходка и започнете да практикувате, без да се колебаете. Дори по-дългото вървене на ден ви помага да поддържате добра форма, така че правете го винаги когато имате възможност. Правете го с удобните за това обувки.