Skip to Content

sandali mesБалерините са сред хотовите модни тендеции този сезон и непременно тряббва да имате един чифт от тези комфортни и стилни обувки. В тази статия ще дадем някои насоки как да ги съчетавате с облеклото си.

kupi-domo

Балеринките са идеалният избор да подчертаете вашата женственост и изисканост и за това са безкрайни, благодарение на многобройните модели.

Безспорно балерините са много по- комфортни от високите токове, но много жени се притесняват да ги носят, заради ниския си ръст, тъй като мислят, че не са за тях. А това не е така, ако се изберат правилните дрехи. За да подчертаете вашата елегантност, избягвайте всяка дреха, която подчертава ръста ви.

Много неприятни са комбинациите между  балерини с плисирани дамски панталони или с дълнина на панталона под глезана.

Една от най- уникалните комбинации е обувки балерини и дънки, независимо от техния модел- може да са прилепнали или тип мъжки, може да е гащеризон, няма никакво значение, защото всичко, което е деним си подхожда с балерини.

Клиновете са едни от малкото възможности, с които можете да комбинирате любимите си балерини. Ако харесвате небрежния и романтичен начин на обличане, заложете на дамска рокля. Роклята със средна дължина е идеална летна визия, която ще ви прави да изглеждате много свежи и радостни.

По начало всяка жена избира обувки, които да правят краката й да изглеждат по- дълги. И всяка си мечтае да може да носи равни подметки и краката й пак да изглеждат страхотно, без да се налага да ходи на  високи токове. Това вече е лесно. Само трябва изберете балерини по ваш вкус и да ги съчетаете с къса пола, независимо какв модел е тя.

За по- изискана визия, заложете на балерини в неутрални тонове. Също така може да предпочетете елегантен модел, или в по- тъмни цветове, които да подхождат на вашето офис облекло.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90