Skip to Content

sandali s platformaОбувките на лято  се предлагат солиден комфорт, на който няма ка да устоите. Многообразие от цветни еспадрили, ярки пантофки, женствени токове, луксозни сандали са изпълнили рафтовете на специализираните магазини. Всеки един модел сам по себе си придава много настроение и усещане за свободен дух. Както винаги има по нещо за всеки стил и вку – минималистични, бохемски или класически – изборът е ваш, но за да ви помогнем да направите най-добрия, ще ви предтсавим някои основни актуални трендове, с които да комбинирате обувките.

На мода е естествената кожа и ще бъде дълго време на почетно място

Можете да зибирате всякакви кожени аксесоари- дамски чанти, кожени колани, кожени гривни, колиета и обеци, кожени якета и панталони, кожа с косъм или лачена кожа- безброй интересни предложения, които си заслужават вниманието и трябва да се експерментира. Естествената кожа се съчетава идеално с попарт елементи и анималистични принтове. Освен това, тя може да бъде много женствена и в крайна сметка всичко зависи от жената, която я носи и цялостната визия. Ако сте заклета модна икона, трябва на всяка цена да имате кожена рокля за особено специални случаи. Това кожено бижу най- добре се комбинира с дамски сандали на висок ток.

Друго специално предложение е да комбинирате сандали на платформа с флорални мотиви. Няма нищо по- красиво и подходящо от цветята през топлите дни. За по- хладните дни можете да изберете риза с ¾ ръкави или блейзър с флорални мотиви.

Залагайте на по- изчистените и семпли визии, за да дадете шанс на обувките ви да заблестят. В случая заложете на деним. Може да изберете изчистена рокля от деним или дънки.

И като стана въпрос за дънки, това лято са актуални разкъсаните, с много големи отворени участъци, както и протритите, дънки с бродерии, с камъни, с рисунки, гащеризони, ризи, дънкови шапки с камъни и каквото още се сетите.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90