Подмяна и връщане

Уважаеми клиенти, в случай, че получените обувки не ви пасват, може да ги замените с друг размер или с друг продукт. Според Закона за защита на потребителите (ЗЗП), стоката получена от клиента, може да бъде върната в рамките на 14 дни след покупката, при условие, че състоянието на стоката е същото, както в момента на получаването й.

Гаранционният срок на закупената от Вас стока е 30 дни от датата на покупката. Потребителят има право да предяви рекламация на всяка закупена стока, като поиска извършване на безплатен ремонт на стоката. Срокът за уреждане на рекламацията е 30 дни от предявяването й. В случай, че проявеният дефект не може да бъде отстранен, закупената стока се заменя с нова. Дефекти, даващи право на рекламация имат: Повредени ципове; Падане на форта; Пречупване на ходилото; Сцепване на лицевия материал (саята).  В случай, че липсва същата по вид стока за замяна на рекламацията, следва замяна с друга по избор на клиента. При разлика в цената, следва тя да бъде заплатена от купувача.

При възстановяване на пари за артикул, който e изпратен за наша сметка  ( при покупка над 80 лв.) се приспада цялата стойност на куриерската услуга ( между 5 и 7 лв.). Не важи за рекламации.

При рекламация на стоката, куриерските разходи се поемат от  MES.BG

Моля, свържете се с нас, преди да решите да върнете закупения продукт. Разходите за връщане или замяна на стоката са за сметка на купувача. При връщане на стока, парите за нея се възстановяват по банков път в 14 дневен срок, от датата на получаването й при нас.

При връщане на стоката, не се приемат пратки с наложен платеж.