Каталог

Детски чехли и сандали

Детски чехли и сандали

В тази секция ще намерите бебешки обувки с лепенка, бебешки анатомични сандали, бебешки пантофки с лепенка, детски анатомични сандали, анатомични бебешки обувки с връзки, бебешки сандали с лепенки, бебешки високи кецове, бебешки анатомични обувки с дишащо ходило, детски маратонки с въздушна капсула, бебешки маратонки с лепенки, бебешки маратонки с връзки, детски пантофки с лепенка и пр.

Прочети повече

ВИДОВЕ. Всеки родител ще ви каже, че няма по-голяма радост от това да види първите стъпки на своето бебе. В тази секция може да намерите рай от бебешки обувки онлайн, бебешки обувки за прохождане, бебешки обувки за плаж, бебешки обувки балеринки, бебешки декоративни обувки, бебешки обувки за плаж, бебешки обувки за момче, бебешки обувки за момиче, бебешки обувки за прохождане, бебешки обувки буйки, бебешки обувки мокасини, бебешки обувки от фондан, бебешки сандали, бебешки обувки реплика, бебешки кецове, бебешки платненки, бебешки летни обувки, бебешки обувки размери, бебешки пролетни обувки, бебешки зимни обувки, бебешки есенни обувки, маркови бебешки обувки, хубави бебешки обувки, леки бебешки обувки, бебешки обувки на едро, бебешки обувки номера, бебешки лачени обувки, бебешки обувки с панделка, бебешки обувки разпродажба, бебешки обувки с цип, бебешки обувки с мека подметка, бебешки обувки с твърда подметка, яки бебешки обувки, хубави бебешки обувки, меки бебешки обувки, леки бебешки обувки, сладки бебешки обувки и пр. В категорията може да немерите и обувки за жени, които в периода на бременността и майчинството имат специфични нужди от анатомични, ортопедични и други обувки, защото краката на жената в този период са склонни към оттичане и подуване.

МОДА И СТИЛ. Децата се развиват различно, а когато малката принцеса или малчо започне да се колебае изправен/а около мебелите, трябва да Ви светне червена лампичка и да си кажете няколко неща. Някъде по време на „Моля се да не падне, моля се да не падне…” и „Трябва да пренаредим рафтовете и да са по-високи сега?” би било добре да си кажете и „Май е време да поръчаме няколко чифта обувчици.” И така пазаруването на бебешки обувки започва!

Модели. Разгледайте колекцията нашата колекция есенно-зимни обувки, които ще топлят и предпазват краката на малчо или малката принцеса. Освен бебешки обувчици, тук ще намерите обувки за прохождане, буйки, бебешки апрески, бебешки летни обувки, бебешки зимни обувки, бебешки маратонки, бебешки кецове, бебешки пантофки, бебешки плажни чехли, бебешки гумени чехли, бебешки спортни обувки, бебешки официални обувки, бебешки кроксове и пр.

Цветове. Ние знаем колко са важни качествените материали и цветовете за правилното развитие на новородените. Цветовете, които ние подбираме са светли, нежни и приятни за бебето. С тях се опитваме да го накараме да се чувства винаги специално. В секцията ще откриете бели бебешки обувки, жълти бебешки обувки, оранжеви бебешки обувки, червени бебешки обувки, бебешки обувки бордо, лилави бебешки обувки, сини бебешки обувки, зелени бебешки обувки, розови бебешки обувки, цикламени бебешки обувки, бежови бебешки обувки, бебешки обувки екрю, бебешки обувки с неонови цветове, бебешки обувки в телесен цвят, кафяви бебешки обувки, сиви бебешки обувки, бебешки обувки с цветя, бебешки обувки с украса, бебешки обувки с картинки, бебешки обувки с надписи, бебешки обувки с камионче  и други.

МАРКИ. Освежете колекцията кецове, обувки, балеринки, еспадрили ии маратонки за Вашето дете, с всичко от класически марки като полския бранд RENBUT, както и много други български и европейски брандове. Тук ще намерите директен внос от румънски производители под българската търговска марка Капчица.
Обозначения за произход. С толкова много производители и марки на пазара, които са с неуточнен произход и качество, с нашия магазин, Вие със сигурност ще получите обувките, които са удобни и леки, както и красиви и модерни. Нашите оригинални стоки са защитени от имитация с графичен знак за автентичност.

Търсене по марки. Това е начин за нас да прекарвате по-малко неаргументирано време в информиране за неща, които не ви касаят и се съсредоточите върху размера  и параметрите от които се нуждаете. В края на краищата, това е един от последните пъти, в които имате малко свободно време, преди Вашето семейство да стане тричленно.

Гаранция. Нашите бебешки обувки имат добро име и Ви гарантираме, че няма да се налага да се възползвате от правото си на гаранция в рамките на един месец след като сме Ви ги доставили.

Технологии. Критериите са по-строги с тези обувки за най-малките деца. В края на краищата, вие искате да се уверите, че детето ви е удобно носене анатомични или ортопедични обувки. Във продуктовото описание на всеки модел ще видите технологиите, с които е изработен. 

НОМЕРА. Обикновено бебешките обувки са от 0 до 5 годишна възраст. Ние разполагаме с голямо разнообразие цветове и модели в тази номерация. Ние предвиждаме в тази секция размери между №26 и №35.

МАТЕРИАЛИ. Подготовката за първите обувки на вашето бебе може да бъде изключително стресираща, ако не сте сигурни в марките обувки и аксесоари, на които да може да имете пълно доверие. Тук предлагаме бебешки обувки от естествена кожа, бебешки обувки от велур, бебешки обувки от набук, бебешки обувки от висококачествена еко кожа и бебешки обувки от първокласен 100% памучен текстил. Когато обувките са перфорирани, отворени или затворени сандали предимство се дава на тези, които са изработени от устойчиви материали, които не вредят на краката и ги спасяват от външни замърсители като лепкав пясък, мътна вода, камъчета и др

ЦЕНИ. Разгледайте офертите за качествени, удобни кожени обувки от най-големите марки за бебета, деца, юноши, мъже и жени на най-добрите цени. Тези жени, които са изключително внимателни с разходите, също могат да мислят за закупуване на икономичен обувки от нашия магазин, с които купувайки веднъж, просто забравят за купуване на допълнителни модели, докато детето не премине в друг номер.

Филтриране по цени. Ние се стараем да постигаме симетрия между цена и качество, така че които и обувки да изберете, да спестявате пари, а качеството да бъде възможно най-високото у нас.

Наличности. Ние разполагаме с големи наличности на размери и цветове реално в нашата складова база.

Защо цените на онлайн моделите са по-ниски. Защото ние се стремим да предлагаме достъпни продукти с високо качество. Тази наша цел се опитваме да постигнем чрез диверсификация. В близко бъдеще ще продължим да разрастваме списъка от наши партньори, за да Ви предложим още по-голям избор продукти.

Няма добавени продукти в тази категория.