Изчисти
Цена
По марка
Цвят
Номер
Каталог

Мъжки чанти и портфейли

Мъжки чанти и портфейли

Ние Ви предлагаме да разгледате нашите последни колекции от мъжки чанти естествена кожа през рамо и през кръста и още много предложения.

Прочети повече

ВИДОВЕ. Mes.bg е частен клуб за пазаруване No1 в България и е предназначен за бизнес аудиторията у нас, но в него са регистрирани потребители и от други общности. Открийте различните видове елегантни мъжки чанти, стилни мъжки чанти, туристически мъжки чанти, мъжки чанти за пътуване, мъжки чанти за работа, мъжки чанти за пазар, мъжки чанти за спорт и отдих, елегантни мъжки чанти, официални мъжки чанти, спортни мъжки чанти, дипломатически мъжки чанти, класически мъжки чанти и много други. Освен тях предлагаме стоки за дами, господа и младежи, които се стремят да се открояват!

МОДА И СТИЛ. Инвестирайте в една, две или три от най-висококачествените мъжки чанти с отличен дизайн, които ще използвате оптимално дълго време. Тези универсални чанти ще се комбинират всеки път по различен начин с правилните аксесоари - обувки, колан, портфейл, часовник, които ще ги акцентират. 

Модели. В Mes.bg посетителите могат да намерят мъжки обувки, чанти и аксесоари, за всички поводи и за всички възрасти. Нашите продукти са в широка гама, постоянно се обновяват и идват от цяла Европа. Минимализмът при чантите позволява носенето на по-интересни модели обувки – обувки с орнаментика, с перфорация, с патина или пачуърк.

Цветове. Ние предлагаме също раници за училище и тренировки, екскурзионни и фитнес чанти, като и унисекс модели във всички цветове. Нашите чанти са мачовски или с унисекс дизайн, с перфорирана кожа, с металически цвят, с отпечатано лого, с ретро стил и много други опции, идеални за работа, приключения, градски разходки или за вашия уикенд. 

МАРКИ. В Mes.bg ще намерите това, което е винаги в синхрон с най-нови тенденции в модните чанти, обувки, раници, аксесоари и спортни принадлежности за шикозни и впечатляващи изяви. Марките, които се подновяват непрекъснато с до 50% по-ниски цени. Можете да ги разгледате в сайта, където нагледно те са изложени.

Обозначения за произход.  Върху всеки продукт е обозначен неговият произход и неговата автентичност.

Търсене по марки. В нашия сайт са установени улеснени инструменти за лесно и бързо търсене на любимите ви марки.

Гаранция. Всички продукти в електронния магазин са 100% автентични и покупката, направени през него е 100% безопасна.

Технологии. Моделите са произведени от естествена или екологична, непромокаема кожа. Чантите са снабдени с разпределение с цип във вътрешната част, а размерите са точно упоменати в продуктовите категории. Те са снабдени с дълга дръжка с опция за регулиране. Те изглеждат модерно и носят младежки въздух, благодарение на прихлупващия се механизъм с двойна тик-так закопчалка.

НОМЕРА. Прегледайте нашите размери чанти в тяхното продуктово описание, ако имате въпроси се свържете с наш консултант и той веднага ще измери набелязания модел. Така носейки желаните от вас модели, ще се чувствате удобно и комфортно.

МАТЕРИАЛИ. Предлаганите в нашия магазин мъжки чанти са с минималистичен дизайн от първокласна, специално изработена естествена или инженерна кожа, а хастара е от висококачествен полиестер.

ЦЕНИ. Първият частен пазаруване клуб в България за тези, които обичат модата и марки ... на уникални цени! 

Филтриране по цени. Филтрацията по цени ще предостави по-лесно придвижване в сайта, което ще ви създаде по-голямо удобство и комфорт.

Наличности. В наличности можете да откриете всичко, което бихте могли да си представите. Всичко това се прави, за да не чакате да дойде някой продукт и чак тогава да го поръчате. Всичко става на момента.

Защо цените на онлайн моделите са по-ниски. Mes.bg се превърна в отправна точка за всички любители на модата в цялата страна. Нашата цел е диверсификацията, благодарение на която успяваме да поддържаме по-ниските онлайн цени, в сравнение с физическите магазини. Нашата политика на развитие се стреми да разширим нашите дистрибуторски услуги и извън граница и да започнем да доставяме онлайн продукти в страни в цяла Европа.

Покажи:
Подредба: