Изчисти
Цена
Цвят
Номер
Каталог

Комплекти обувки и чанти

Комплекти обувки и чанти

В Mes.bg предлагаме официални комплектите обувки и чанти, ежедневни комплектите обувки и чанти, спортно елегантни комплектите обувки и чанти, които са вашия верен спътник, където и да отидете. Дамските чанти и обувки са изработени с приказни аксесоари и бижута за уникални и запомнящи се изяви! Разгледайте изключителната селекция от дамски комплекти обувки и чанти, абитуриентски комплекти обувки и чанти, оригинални комплектите обувки и чанти,  стилни комплектите обувки и чанти, готини комплектите обувки и чанти, летни комплектите обувки и чанти, зимни комплекти обувки и чанти и други.

Прочети повече

ВИДОВЕ. Открийте богат асортимент луксозни комплектите обувки и чанти,  комплектите обувки и чанти разпродажба, маркови комплектите обувки и чанти, комплектите обувки и чанти реплика, уникални  комплектите обувки и чанти, изтънчени комплекти обувки и чанти за всякакви събития, дамски комплекти обувки и чанти, удобни комплекти обувки и чанти, комфортни комплекти обувки и чанти, многофункционални комплекти обувки и чанти, евтини комплекти обувки и чанти, комплекти обувки и чанти онлайн, комплекти обувки и чанти на едро комплекти обувки и чанти на ниски цени, комплекти обувки и чанти с бижута, комплекти обувки и чанти на едро  и пр.

МОДА И СТИЛ. Опитайте се да подберете няколко вида обувки, които ще носите с две или три модни дамски чанти. За приближаващия сезон поръчайте онлайн ежедневни обувки за офиса, обувки за работа за натоварени моменти, в които очаквате командировки и обувки за свободното време и уикенда. Съчетайте ги с гардероба Ви. Обувките за всеки ден нека бъдат елегантни и невероятно женствени, а тези за по-небрежните ви изяви могат да бъдат с по-случаен вид. Най-трудно се избират обувките за дните с натоварена програма и много пътуване. Те е добре да бъдат изискани, качествени и здрави, защото с тях ще представяте компанията на различни визити.

Модели. Ние предлагаме новите европейски тенденции на пазара: ежедневни комплекти обувки и чанти, спортни комплекти обувки и чанти, елегантни комплекти обувки и чанти, официални комплекти обувки и чанти, всекидневни комплекти обувки и чанти, спортно елегантни комплекти обувки и чанти и пр.

Цветове. В последно време, доминиращи са металическите цветове - сребристите и златистите нюанси. Освен тях са много атрактивни дамските чанти и обувки в кобалтово синия цвят,  ярко червен, слънчево жълт и тревисто зелен. Разгледайте автентичната колекция златисти комплектите обувки и чанти, комплектите обувки и чанти зебра, златисти, комплектите обувки и чанти, сребристи комплектите обувки и чанти, комплектите обувки и чанти индиго, черни комплектите обувки и чанти, бели комплектите обувки и чанти,  

МАРКИ. Marco Tozzi и KM SHOES са само част от имената, които са подписали колекциите. 

Обозначения за произход. Всички наши продукти имат допълнителен графичен знак, удостоверяващ тяхната оригиналност и произход. Такива съпътстват само оригиналните и имитарищи стоки. Никой от артикулите в нашия магазин или материалите, които съдържат продуктите ни не е с азиатски произход.

Търсене по марки. Дигиталният филтър ще улесни търсенето ви и ще направи пазаруването Ви лесно и приятно като детска игра.

Гаранция. Производителите са помислили за това, че моделите ще бъдат предлагани онлайн и с обикновена гаранция те подлежат на законодателството на ЕС за онлайн търговия. Втората гаранция не замества първата, а я допълва.

Технологии. Това, че обувките и чантите са изработени със сходни технологии придава на моделите бутиков, шикозен вид. Те са водоустойчиви, а обувките са с редици предимства. Такива са дишащата кожа, стелките от естествена кожа, цялостно формованата подметка, която не позволява на тока да се отчупи. Подметките са леки, еластични и гъвкави. Обувките не позволяват изпотяване, влага, гъбички и алергии. Подметките не се лющят и не се деформират, като са проектирани, специално да не се пързалят върху нагорещен асфалт или върху мокри и заледени повърхности.

НОМЕРА. Влезте на страничката на избраното от вас дуо, проследете номера и кликнете, за да видите наличните размери.

МАТЕРИАЛИ. Комплектите обувки и чанти са по начало от естествена кожа, но някои от тях могат да имат висококачествени инженерни материали. Акцентите и декорациите о тях са с гарантирано първокласно качество, което не реагира при неблагоприятни климатични особености. В секцията ще срещнете комплектите обувки и чанти от набук, велурени комплектите обувки и чанти, комплекти обувки и чанти от сатен, комплекти обувки и чанти от набук, комплекти обувки и чанти от естествена кожа, лачени комплекти обувки и чанти или комбинации от тях.

ЦЕНИ. Цените в нашия магазин са съобразени с голямата конкуренция от онлайн магазини. Нашата цел е да предложим по-нови технологии и поглед към модата, към начина на живот, труд, отдих и разходка, за вашите вечерни излизания, при такива ниски цени, които можете лесно да получите всяка желана стока, която ви харесва.

Филтриране по цени. Този дигитален инструмент ще ви улесни в търсененето и ще селектира колекциите от най-атрактивни към по-високи цени.

Наличности. Ние се стремим да отбелязваме своевременно какви са наличностите, но ако имате допълнителни въпроси се свържете с наш служител по телефона или онлайн.

Защо цените на онлайн моделите са по-ниски. Модните линии на достъпни цени - от колекционерски ретро модели, през новата колекция на съвременната и уникалната колекция от уникати, които са истински произведения на изкуството.

Покажи:
Подредба: