Skip to Content

OfficeЛетните месеци могат да бъдат неприятно изживяване, ако се налага да продължите същия напрегнат стил на живот – работа в офиса, ангажименти в града и т.н. Нещата се усложняват и от покачването на температурите, а докато дойде време за почивка, има да почакате. Дано това не ви го е казал шефът. Важното е обаче, че има модни съвети, които могат да облекчат неприятното преживяване и да ви накарат да се чувствате отлично по време на работа и в този отпускарски сезон.

kupi-domo

  1. С гащеризон в офиса. Защо да не използвате това подценявано облекло в последните години, за да се вдъхновите. Да идете на работа в един изискан външен вид, евъргрийн за дамска елегантност. Дълъг гащеризон, с  три-четвърти тъмносини ръкави, сандали с тънки токчета и чанта през рамото.  Предвид високите температури, изберете модел без ръкави, широк панталон, стигащ точно над глезена.
  2. В офиса, но с поглед към свобода и романтика. Лятото е страхотен момент да изберете един по-романтичен поглед към облеклото. С бяла дантелена рокля с дълъг разрез под коляното, с малък колан около кръста, задължително комбинирана с мокасини или ниски обувки в ретро стил.
  3. В офиса с продължение на елегантността. През лятото не е изключено да имате и формални бизнес срещи, където елегантността е за предпочитане. Тогава изберете линията, на много прилепнала черна рокля и една макси риза тип туника върху нея, комбинирана с елегантния висок черен ток. Сложна, оригинална и на точното място.
  4. Работещо момиче в офиса. Дълги панталони и риза. Една от класическите комбинации в офиса, за истински работещо момиче. Панталоните са дълги и черни, обувките почти не се виждат, а светлата риза е прибрана. Има малко място за аксесоар около врата. Или за стилен часовник.

 

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90