Skip to Content

shoes mes 3 copy copyВсяка жена е пристрастена към обувките и колкото и чифта да притежава, винаги са й малко. Не е задължително да имате всеки един нов модел, който излиза при всеки нов сезон, но непременно трябва да се сдобиете с поне четири вида тази година. Кои са те?

kupi-domo

Пъривят е класическите обувки с висок ток. Изберете в черен или бежов цвят, в зависимост от тоалетите ви. Този модел се комбинира с всякакви тоалети. Може да гоносите както в офиса, така и вечерта. Тези обувки могат да преобразят най- лесно външния ви вид, и то без да е необходимо да се преобличате.

Вторият задължителен модел, който трябва да притежавате, са балерините. Те, освен че са много актуални в момента, са и много удобни. В зависимост от формата и цвета, също ще можете да ги носите и през деня, и вечерта. Голямото им разнообразите от цветове и модели ще ви погне да изберете най- подходящите за вашите тоалети.

Нищо, че вече навън е топло, но ви препоръчват да си закупите едни каубойски кожени ботуши с равни подметки. Лятото ще мине бързо и есента ще бъдете удовлетворени от тях. Ще можете да ги комбинирате с дънки и есенно- зимно яке за една стархотна визия. Заложете на тъмно кафяв или черен цвят, за да се придържате към стилно излъчване.

Но преди това не забравяйте сандалите. Ако искате да сте в крак с тенденциите, не пропускайте възможността да се сдобиете със сандали с цветна платформа, които са наистина удобни и много красиви. А основния цвят изберете сами. Но който и да предпочетете, несъмнено ще ви стоят добре на както на рокли и поли, така и на по- къси панталони.

Ако екстравагантното ви привлича, то обувки в такъв стил са точно за вас. Това са обувките с флорални и животински принтове, капси, точки и т. н. Те могат да превърнат и най- скучния тоалет във впечатляващ. Но все пак внимавайте, защото не могат да се комбинират с всичко.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90