Skip to Content

chbaut  Класическата комбинация между черно и бяло е традиционна, но изключително стилна и впечатляваща. Тя придава класа и елегантност на всяка визия, стига всички и аксесоари да са подбрани както трябва.

Черно-белите съчетания са подходящи за всякакви ежедневни и официални поводи. Затова не се страхувайте да експериментирате.

Можете да комбинирате черен панталон с бяло сако или обратното. Можете да бъде изцяло в черно или в бяло облекло, но да изберете контрастни акценти. Така например да съчетаете бял костюм с черни обувки, чанта или шал. Както и обратното.

За официално събитие можете да изберете черно сако с бяла рокля или бял панталон. За летните вечери е подходящо бялото сако.

Модните стилисти залагат на геометрични черно – бели съчетания, като например черна пола и черно сако с бяла риза или блуза. Както и бяла блуза с черен елек. Актуалните черни прозрачни и дантелени блузи и топове перфектно се комбинират с бели поли и панталони.

Много красиви също така са дрехите с черно – бели геометрични фигури, но при тях трябва много да внимавате за детайлите, както и с фигурата си, за да не създадете обратен ефект.

Винаги можете да разнообразите монохромното облекло с цветна дамска чанта, обувки или друг аксесоар. Червените обувки са отличен вариант, но бъдете премерени в комбинациите.

 

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90