Skip to Content

4411 Чантите през лятото са моден аксесоар  своя типичен и изискан дизайн според сезона. Те са изработени, така че да бъдат перфектни за сезона. Леки, ефирни, много и най- различни модели според изискванията на дамите за тяхната работа, и според нуждите на дадената ситуация. От официалните, по-лъскави и минамилистични решения, до цветните или рустикови решения за чантата на плажа. Трендът must-have за лятото е изцяло личен избор, няма правила, а само разнообразие от предложения.

Един от луксозните и бляскави трендове за лятото са  кожени чанти в многоцветна окраска, минаваща през метално заключване, в текстурирана кожа с най-различна орнаментика. Въпреки топлия сезон, тенденциите са за чанти с по-затворен външен вид  заради заключването. Цветовете също варират. От минамилистичния избор на ярките цветове, до лежерния блясък на по-студените нюанси.

Външните джобове са пренебрегнати за сметка на украшенията и различните решения за дръжките. Верижки или брожки по чантите също не са изключени, а моделите са както от стил портмоне, така и до стил пазарска чанта. Всяка дама може да избере според стила си и ситуацията.

 

За плажа се изискват по-големи чанти, които могат да поберат повече неща, които така или иначе нямат място в стилната дамска чанта. Материята при тях може да е в тон с шапката или пък цветът съчетан с банските. Чантата е страхотния начин да завършите външния си вид и да предизвикате погледите към вас. Освен стилна и удобна, тя може да аксесоарът черешка на тортата за вашето облекло. През лятото чантата трябва да е по лека и да не съдържа излишни неща в нея. Защото лятото е този сезон, в който се оставяме на почивката и се наслаждаваме на слънцето и отворената природа.

 

 

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90