Skip to Content

mnmn

Съвременната жена стремглаво препуска по стъпалата на успеха, работи по 15 часа, за да гради бляскава кариера. Тя успешно ръководи компании наравно със силния пол. Точно това е модерната жена, обута в панталон, почитателка на строгия дрес код, издокарана в костюм с остри ръбове.

Това, което отличава съвременна жена от мъжете, е нейният усет към красивото, както и способността й да превръщат строгото облекло в женствено.
Но разбира се, като част от нейната същност, жената има и други приоритети – тя иска да бъде различна, откроявайки се от тълпата със своя стил и индивидуалност. И когато става дума дрес код, тя използва въображението си, за да създаде игра с обувките, чантата и всички останали аксесоари и детайли. А строгият костюм е платното за работа.

Вижте кои са задължителните основни цветове на костюмите, които трябва да притежавате:

Сиво: С него никога няма да сбъркате. Сивият цвят се комбинира с почти всички останали цветове. Придава много стил на визията. Подходящ е за всяко време и всякакви ситуации.

Тъмно син:
Този цвят придава класа. Успешно се комбинира с бяла риза и почти всякакви цветове дамски обувки. Тъмно синият костюм е крачка напред по пътя към успеха.

Черно: Безспорно черното е класика и винаги върши работа. За да не изглеждате като погребални агенти, избирайте модерни и актуални кройки за черните си костюми, които да подхождат на работната обстановка.

 

 

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90