Skip to Content

colors shoes mesБезспорно черният цвят си остава класика при всички обувки и поради тази причина този цвят е най- предпочитан. Освен това черните обувки дават по- големи възможности за комбинация с различните дрехи.

kupi-domo

Но въпреки това понякога на всички ни се иска да разчупим визията си. В такъв момент предпочитаме цветни обувки. Понякога обаче изборът на правилния чифт е доста труден и не можем да определим точно на кой нюанс да заложим.

Подготвили сме ви няколко примера за цветни комбинации от дрехи и обувки, които да ви помогнат в правилния избор.

Както вече споменахме черните обувки могат да се съчетават с всякакви други, но има и някои изключения. Не са подходящи комбинациите от черно с падтелни, както и черно със земни нюанси. Най- добрата комбинация със цветно облекло е, ако в то има черни акценти.

Кафявите обувки най- добре се съчетават с бежово, кафе, оранжево и тъмни земни нюанси. А светло кафявите и телесните може да комбинирате с по- светлите земни нюанси, бежово, синьо и бяло.

Бледо возови и сиви обувки се комбинират най- добре с пастелни и с по- светли неутрални цветове. Тъмно сивите си подхождат с дрехи в черни, сини, сиви, лилави, жълти и червени цветове.

Бели обувки се съетават добре както със светли неутрални цветове, така и с по- ярки и пастелни.

Сребристите обувки отлично си подхождат с черни и бели дрехи, както и с пастелни, сини и лилави цветове.

А златиситте идеално се съчетават с кафяви, зелени и червени цветове, на също така и с дрехи, които имат черни и бели акценти.

Актуалните модели обувки имат необичайни цветове, което дава възможност за най- различни цветни комбинации. Ако дрехите и обувките имат един същ оттенък, комбинацията ще бъде разкошна. Експериментирайте смело със всякакви комбинации и пробвайте нетрадиционни цветове и нюанси. Бъдете уникални.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90