Skip to Content

awangard  Понякога, най-вече в предпразнични дни и поводи, на всяка жена й се иска да бъде различна по един или друг начин. В такива случаи тя има две възможности: да сведе стила си до краен минимализъм, както и да направи точно обратното – да бъде дръзка с авангарден стил. Не всяка обаче, може добре да приложи авангардния стил в ежедневието. Ето защо, ако не знаете какво искате точно и как да го постигнете, но идеята ви харесва, ще се опитаме да внесем малко повече яснота по този въпрос.

Най-важното правило на авангардното обличане е, че то няма правила. Имате нужда от дрехи с различен дизайн и в различни цветове, както и множество аксесоари. Но съществува една много тънка граница между желания ефект. Целта да постигнете оригиналност във външния вид е да не изглеждате безвкусно и глупаво.

Друга важна част при авангардния начин на обличане е експериментирането. Това означава, че трябва да комбинирате цветове, материи и форми, за което е необходимо да имате фантазия. Авангардната визия в крайна сметка се получава благодарение на аксесоарите. Трябва да използвате интересни големи бижута, красиви метални орнаменти, различни релефи и елементи от облеклото. Това съвсем не означава, че имате нужда от някакви допълнителни покупки. Просто придайте повече виталност на вашите любими дрехи, обувки и всякакви актуални притежания.

Авангардният стил на обличане е въпрос на преживяване, което означава, че не трябва да се обличате въз основа на необходимостта. Висшата мода е създадена именно с тази цел – тя трябва да вдъхновява хората да мислят в тази посока. Нейните произведения често са сравнявани с този стил на обличане, а ежедневното облекло на редица известни личности ни карат да се замислим как ние бихме носили тези авангардни дрехи. Затова просто трябва смело да опитвате, още повече зимата е идеалният сезон точно за тези модни експерименти.

 

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90