Skip to Content

bez

Всички сте гледали снимки на известни личности и със сигурност сте откривали между тях доста прилики. Най-вече в начина на обличане и цялостната визия.

Във връзка с това днес решихме да се съсредоточим върху най-ясните и открояващи се белези на стилните дами и по този начин ще можем по-лесно да ви предадем техните модни уроци.

Има три най-важни неща, на които трябва да обърнете внимание и задължително да имате предвид всеки път, когато се колебаете какво да облечете.

 На първо място е балансът

От голяма полза е за всяка дама да знаем за силата на баланса. Никой не харесва крайностите, защото те често водят до прекрачване на границите. С една дума крайностите в модата не са добро решение, тъй като водят до скука или в най-лошия случай – до кич. Никога не показвайте повече от една част от тялото си. Без значение дали това ще бъде гърба, деколтето, раменете или краката, винаги избирайте само едно! Това правило важи и за аксесоарите. Една масивна гривна, едно голямо колие или само обеци са напълно достатъчни.

На второ място е съчетанието

Не е необходимо да съчетаете два еднакви цвята – червеното с червено, например или черно с черно. Винаги се опитвайте да разнообразявате както нюансите, така и ефектите. Много по-красива е комбинацията от два различни цвята, но само при условие, че те взаимно се допълват, за да създават идеалния силует. Само така ще изглеждате стилни и ще вдъхвате сигурност.

И не на последно място – обръщайте внимание на аксесоарите

Те са изключително голямо оръжие във всяка визия. Те имат способността да преобразят всеки тоалет и да превърнат и най-скучната комбинация в истински моден аутфит. Просто се опитвайте да експериментирате с цветове, форми, дължини, детайли и всичко, за което се сетите. Законът, че обувките и чантата трябва да са в един цвят, отдавна е невалиден.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90