Skip to Content

debtok  Рязкото понижаване на температурите накара дамите да търсят елегантни и топли ботуши, с които да посрещнат първия сняг.

kupi-domo

 

 

 

Само че, преди да тръгнете по магазините, ние решихме да ви предложим три невероятни модела, с които ще бъдете неотразими.

 

Първият от тях са велурени чизми. Те са изключително красиви и комфортни, с дължина над коляното и равна подметка. Ако намерите подобен модел, не се колебайте да си закупите. Тези ботуши не само са топли и удобни, но и перфектно актуализират всяка стрийт визия.

 

Ботуши с дължина над коляното и тънко токче са следващият модел, който е значително по-елегантен. Разбра се, не е най-подходящият за ежедневието, но е идеален за по-официално облекло, рокли и поли.

 

И не на последно място, третият модел ботуши, в които са събрани елегантност и удобство в едно. Тези ботуши са напълно изчистени, с дебел и удобен ток, който ги превръща в удобен и подходящ вариант за ежедневно носене. Този модел балансира между практичността на първия и елегантността на втория модел.

 

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90