Skip to Content

modniЗа зима 2015/ 2016 дизайнерите ни предлагат да експериментираме с по-смели цветове. Наред с класическото черно, бялото и бежовото, актуални са кобалтовото синьо и червеното, както и пастелните цветове. Материалите, които ги правят подходящи за дъжд и сняг са предимно кожа, велур, кадифе, гума и латекс. А ето какви са и актуалните модели:

За елегантна и делова визия, можете да заложите на класически дамски обувки стилето. За бохемско излъчване изберете обувки от велур. Моделите са взаимствани от модата през 70- те години. Въпреки, че велурът по-трудно се поддържа, обувките от този материал са изключително удобни и подходящи за по-топлите и сухи дни.

Една доста впечатляваща модна тенденция, също подходяща за сухите и топли дни в началото и края на зимата,  набира все по-голяма скорост, а именно комбинацията от сандали на висок ток с тъмни памучни чорапи. Ефектът наистина е зашеметяващ и ако искате да покажете индивидуализъм и да се откроите от тълпата, заложете на нея.

Сред новите тенденции са обувките с косъм, както и обувки със змийски принтове. Някои от косматите модели буквално наподобяват животно, тъй като ходилата им са изцяло скрити от пухената част, а дългият косъм стига чак до земята. Колкото до обувките със змийски или крокодилски принтове, актуалните модели определено са доста елегантни, придават много стил и класа.

Летните хитови гладиаторски сандали вече си имат своите зимни варианти. Всякакви обувки, боти до глезена, ботуши до коляното с множество кръстосани връзки са сред актуалните дамски модели този сезон.

Чизмите си остават хит и тази зима, но в сравнение с миналогодишните модели, новите са доста по-различни. Една от съществените разлики е във височината им и тази година тя е много по-голяма и стига чак до средата на бедрото. Други модели имитират чорапи и при тях кожата на обувките е до глезена, а нагоре продължават с по-еластичен и по-мек материал.

 

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90