Skip to Content

sads

Удобен и функционален, панталонът днес е стилен и задължителен елемент от дамския гардероб. През този сезон модните дизайнери продължават да експериментират с дължината.

Много от тях предлагат в колекциите си панталон с дължина малко под коляното. Този модел стои изключително елегантно с високи ботуши. Ако ви допада, заложете на панталон от кадифе, туид или по-лек фланелен плат е ярки тонове.

Актуални са и широките панталони. Кройките са взаимствани от 70- те и характерни за тях са разкроените крачоли. Подходящи материи са бархет, тъмен деним , както и еластичните, а най-добрият цвят е черният.

Едни от най-интересните предложения са шалварите, които са подходящи за ежедневието. Техните леки материи олекотяват силуета. Най-красивите модели са в студени тонове.

Панталоните тип конус продължават да бъдат актуални и през зимния сезон. Материите са вълна, кожа и деним, а цветовете предимно тъмни.

Други дизайнери предлагат свободни и широки панталони в кънтри стил, които перфектно се комбинират с каубойски ботуши и къси горни дрехи. Моделите са с висока талия, цветовете са класически черно и бяло, както и сиво, а подходящите материи са бархет и туид.

Стройните и слаби дами могат да се радват на плътно прилепнали еластични панталони, които чудесно се комбинират с по-строги дрехи в мъжки стил. При тях основните цветове са червено и черно, а материите могат да бъдат както еластични и естествени, така и изкуствени.

 

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90