Skip to Content

2266 Код жълто в модата бе обявен още в началото на 2016 година. Лятото няма да го подмине. Та все пак това е толкова летен, свеж и оптимистичен цвят. Да не говорим, че последните снимки от червения килим на различни събития показаха стотици жълти рокли и ние просто нямаше как, също, да не се влюбим в тях.

Сега сигурно и пред вас стои една такава: красива жълта рокля, която обаче нямате никаква идея с какво да комбинирате, как да носите. Нормално е. Спокойно: жълтото наистина е необичаен цвят, а и ако е жълта рокля, положението става още по-необичайно. Затова директно вижте нашите конкретни съвети по повод това с какво да съчетаете своята любима или нова жълта рокля:

  1. С черни аксесоари

Няма спор, че жълтото върви най-добре с черно, но двата цвята в никакъв случай не трябва да са в равно или близко съотношение. Роклята ви е чисто жълта, тогава добавете максимум два аксесоара в черно.

  1. С бели обувки

В този слънчев летен ден, жълтата ви рокля чудесно ще пасне на чифт красиви бели сандали, обувки с голяма бяла платформа, а даже и с летни бели ботуши. Това е супер романтична и красива визия, подходяща за срещи, за разходки, за излизане с приятели и даже за гореща вечер с любимия.

  1. Златист колан

Да, това е малко по-екстравагантна и шикозна визия, но никой не е казал, че трябва да залагате на тази визия като за ежедневна. Напротив: концепцията е отличен вариант за официална бизнес среща, за сватба, а даже и за вечерен коктейл. Разбира се, обеците са златни, също.

  1. С чантичка клъч

В комбинация със свежарска рокля в жълто, мъжете са във вашите крака през това лято, скъпи дами. Носете малката чантичка под ръка с всичко необходимо и не забравяйте, че и чифт очила също са подходящи!

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90