Skip to Content

sdadcfd

С падането на ниските температури дамите впериха поглед в примамливите витрини за нови и модерни, елегантни и стилни, комфортни дамски обувки, с които да изолират краката си от мократа и студена земя през зимата.

kupi-domo

Огромното разнообразие от модели ги поставя пред въпроса: с какви обувки да обновят гардероба си?

Изборът на подходящи зимни обувки пряко зависи от индивидуалните потребности, стил и лични предпочитания. За ежедневно носене се предлагат множество модели и тук няма никакви ограничения. Бихте могли да изберете нещо по-стандартно като дамски кубинки или нещо по-стилно като дамски боти с равни и ниска подметка, с ниска или по-висока платформа, като последните със сигурност ще изолират краката ви от студената повърхност и ще ги запазят сухи в мокрите дни.

Колкото до кубинките, те в момента са едни от хитовите модели. Има изключително стилни модели, които подхождат на почти всякакво облекло. Най-актуални са кубинки в ретро стил, които задължително са с платформа, а височината зависи от вкуса на дамата. Тези обувки са много топли и много удобни, което ги прави предпочитани от много голяма част от младите жени.

За по-елегантна ежедневна визия можете да заложите на дамски ботуши на платформа, които също са удобни и много красиви. А предпочитане е да изберете качествен модел, изработен разбира се от естествени материали.

Ако обичате да привличате погледите, тогава дамските обувки с масивни и високи токове, с дебели и стабилни подметки, са точно за вас и определено ще бъдете зашеметяващи!  Пазарът предлага модели с различна дължината.

Но преди да направите своя правилен избор, най- добре докато пробвате желания модел, хубаво да се огледате, за да прецените дали отговаря на вашето излъчване. Защото често се случва това, което харесваме, да не ни подхожда така, както бихме искали.

Така например кубинките и обувките с подсилени платформи не стоят красиво на дами с много кльощави крака…

 

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90