Skip to Content

heels mes4Разнообразието от високи обувки днес е толкова голямо и въпреки това често се случва да видим жена със стилно облекло, но с неподходящи за него обувки и поради тази причина целият ефект на тоалета се е изгубил. За различните видове обувки си има някои правила, които трябва да се спазват.

kupi-domo

Така например заострените и високи обувки най-много си подхождат със строги и изчистени кройки на панталони и поли. Само така ще можете да предадете женственост на визията си. Ако ги носите с къси поли, излъчването ще бъде отблъскващо, тъй като ще приличате по-скоро на лека жена.

Малко по-различно е положението с високите обувки със заоблен връх, които имат по-меко излъчване и затова могат да се комбинират с повече дрехи. Но ако ги носите с къси поли или панталони, краката ви ще изглеждат по-къси.

Високите обувки, които са отворени при пръстите могат да се носят както в ежедневието с дънки и почти всякакви други дрехи, така и вечерта с по-официални рокли и тоалети.

Лачените високи обувки изобщо не са подходящи за ежедневна визия. Те са предназначени само за официални поводи и се съчетват добре с както с широки крачоли на дънки, така и с вечерни рокли.

Високите обувки с платформа и ток не подхождат на фини материи и широки крачоли. Ако не са от лак, могат да се носят и с ежедневно облекло. Ако обувките са само с платформа, тогава можете да ги носите с почти всякакви дрехи през деня, с изключение на клин, за да не изглеждате с големи ходила.

Ако харесвате високи сандали, можете да ги носите с дрехи, които няма да ги скриват. Целта е да покажете ефекта на красотата им.

Високите и отворени в областта на петите обувки се съчетават перфектно с рокли, чиято дължина е ¾. Ако ги носите с панталон, ще прикриете техния акцент.

 

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90