Skip to Content

maleМъжко кожено яке тип сако

Тази дреха е много стилна и ако я харесвате, трябва да се стремите да я съчетавате правилно. За да не ви стои като торба, трябва да я избирате в точния или с един размер по-малък от вашия. Само така коженото сако ще подчертае формите на тялото ви.

 

Класически мъжки дънки с висока талия

Светлите прави дънки в комбинация с широка риза и спортни обувки само ще подчертаят вашите недостатъци. За да избегнете това, заложете на прав модел в по-тъмен цвят и с ниска талия, който да съчетаете с класически мъжки обувки. Така ще постигнете по-стилен външен вид.

 

Вратовръзка

Избягвайте дълги вратовръзки с много цветни мотиви. Правилната дължина на вратовръзката трябва да достига до колана на панталона и да не съдържа повече от два цвята, които за предпочитане да са в тъмната гама.

 

Когато носите вратовръзка, избягвайте дрехи с меки яки. Носете само визи с твърди яки, за да може вратовръзката да прилепва плътно.

За дрехи с меки яки не се препоръчват вратовръзки.

 

Мъжки панталон

Дължината на панталона трябва да бъде такава, че крачолите да не се набръчкват, тъй като това придава не естетичен вид. Трябва така да съобразите дължината, че да не се образуват подобни форми и крачолите да падат по-свободно.

 

Мъжки костюм

Винаги го избирайте с точни размер, в противен случай ще ви стои смешно и няма как да изглеждате елегантно и стилно. Когато избирате костюм, обърнете специално внимание на горната му част. Внимавайте за дължината на ръкавите на сакото, за широчината на раменете, както и за обиколката на талията.

 

Колан

Когато носите класически костюм, имайте в предвид, че освен класическия колан, никакъв друг не подхожда. Коланът трябва да бъде изчистен, без декорации, без дизайнерско лого, с класическа катарама.

 

Обувките и коланът винаги трябва да си подхождат по стил.

 

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90