Skip to Content

stwТази публикация ще разгледа основите на дамския гардероб за дамите, които работят в офис или се занимават с бизнес. Тези няколко елемента са задължителни и ако някой от тях липсва, е добре да си го набавите, като вземете предвид точния размер, особеностите на фигурата и акцентите в модните тенденции. Ето и най-важните компоненти:

  1. Официална бяла риза. Може би, се чудите как да изберете перфектната бяла риза? Ето няколко съвета. Изберете риза с класически оформена яка, която има добро деколте, стои ви добре на дължина и подхожда на тялото ви в областта на бюста. Тъканта е препоръчително да бъде с добро качество и определено да е издръжлива. Друга област, на която следва да обърнете внимание, са ръкавите, които е желателно да бъдат добре скроени и удобни. Ръкавите на ризата трябва да завършват с тънък маншет. Силуетът на ризата следва да е дефиниран така, че да ласкае фигурата ви.
  2. Официални ризи. Заедно с универсалната бяла риза, е хубаво да имате повече от няколко официални ризи, които може да носите на работа в офиса. За много професионалисти, коктейлите след работа са редовно събитие, така че може да се нуждаете от официални ризи, които са подходящи за няколко случая. Докато избирате официални ризи, първото нещо, което е добре да вземете предвид, е да изберете правилния размер. Използвайте съветите за избор на бяла риза по-горе.
  3. Официални поли. Алтернатива на дамския костюм с панталон е да се носи пола със сако в същия или близък тон. Когато избирате поли за офис облекло, се опитвайте да подбирате дрехи, които са приемливи и практични за работа, но и добре изработени. Правата пола до коляното може да бъде перфектна за някой, който иска да прикрие по-голямата долна половина на тялото. Носенето на пола тип молив може да бъде ласкателно за жените с хармонични крака.
  4. Официални панталони. Високите жени могат да заложат на свободен панталон. Придържайте се към консервативни цветове като черен, тъмно син, сив и кафяв. Най-добрият вариант са десените с фино райе. Белият и други светли цветове могат да бъдат чудесен вариант за жените, които са по-слаби, тъй като те създават визуален обем.
  5. Сака. За да изберете подходящо сако, важно е да вземете предвид вашия тип тяло. За жените, които имат пълна фигура, най-добре работят сака с дължина до средата на бедрото с изчистен силует. Избягвайте видими джобове, тъй като те могат да добавят нежелан обем към сакото ви, което може да го направи неестетично. За дамите, които са твърде слаби, е важно да добавят обем. Затова, те могат да изберат сако, което придава обем на горната половина на тялото. Това ще привлече вниманието върху горната половина на тялото ви, отвличайки вниманието от долната част.

Източник: invest-news.eu

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90