Skip to Content

shoes mes 2 copyВсяка жена поне веднъж в живота си е купувала обувки, които е обувала само веднъж или никога. Причината е била, че не е уцелила удобните обувки. Често жените пазаруват без много да се замислят. Купуват, защото е модерно и само, за да се похвалят. А това не е необходимо. Не си струва да се хвърлят пари на вятъра. Затова в тази статия ще ви дадем някои съвети, които да ви помогнат да избирате винаги тези обувки, с които не само ще бъдете привлекателни, но и ще се чувствате комфортно.

kupi-domo

1.Винаги пробвайте, преди да направите желаната покипка. Пробвайте и двете обувки, за да бъдете напълно сигурни, че са ви удобни. Дори, ако е нужно, се разходете малко в магазина. И тъй като с времето краката се деформират, може номерът, който цял живот сте носили вече да не ви става. Затова при необходимост пробвайте и друг номер, за да сравните.

2. Някои твърдят, че ниските обувки са много по- удобни от високите. Не се подвеждайте по тези митове. Всяко стъпало е различно и поради това някои жени се чувстват много по- комфортно, когато са на високи обувки, отколкото, когато са с ниски. Освен това има високи обувки с много удобни платформи в предната част, други с дебели токове и т. н. Те са изработени толкова качествено, че дори и цял ден да ги носите, няма да се уморите.

3.Ако все пак имате някакви здравословни проблеми, свързани с краката (разширени вени, кокалчета, плоско стъпало и др.), тогава вместо високи токове, изберете платформа, с която със сигурност ще бъдете стилни и екстравагантни.

5.Не избирайте обувките си само по външния вид, винаги гледайте и вътрешната част, защото целият комфорт идва от там. Добре е в областта, в която се опират на петите и мястото над пръстите,  да имат възглавнички. Обърнете внимание на стелките, кожата и т. н.  Естествените материи винаги са за предпочитане. Изкуствената кожа запарява. Формата на обувката също е от значение. Ако ви стяга пръстите, изберете по- широка отпред. Важното е, когато ходите с тях, да не изпитвате болки, които след време ще се превърнат в по- сериозни проблеми.

6. Преди да закупите желания модел, трябва да сте сигурни, че ще можете да ги носите там, където е вашето ежедневие, работа и всички места, където отивате. Така че, ако моделът не е подходящ, по- добре не рискувайте приберете в гардероба си още един непотребен чифт.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90