Skip to Content

sport shoes with suit mesЕдна част от мъжете са отлични модни спецове и умеят да съчетават перфектно стиловете. Но по-голямата част от тях изобщо не се интересуват от модни тенденции и често се обличат безвкусно, дори и да носят най-скъпите дрехи и обувки. Това е нещо естествено, тъй като модата не е присъща мъжете, като изключим модните дизайнери, затова те нямат усет за тези неща и често допускат грешки при обличането.

kupi-domo

Както всички сме забелязали, мъжете обличат костюми само, когато им се налага. Изключение правят тези, които дрескодът им го изисква. Голям брой харесват да носят спортни обувки с костюм, но не са сигурни как точно да комбинират двата стила, за да получат спортно- елегантен. В тази статия ще ви предложим няколко комбинации, които да ви улеснят в начина на обличане.

Ако харесвате кецове, трябва да знаете, че те могат да се съчетават с всичко. Така например, комбинацията между актуални черни кецове и стилен костюм в същия цвят изглежда чудесна. Ако кецовете ви са по-светли, например сиви, можете да ги комбинирате с тъмно син костюм. И при двете комбинации са важни допълнителните аксесоари като вратовръзка, кърпичка в джоба на сакото и други, които да бъдат в различен цвят.

Когато комбинирате кецове или други спортни обувки с костюм, трябва да внимавате за цвета на обувките. Най-доброто решение е те да си подхождат по цвят с ризата. Единствено черните костюми могат да се комбинират с всякакви цветове кецове. Едно много интересно предложение е да се комбинират по цвят връзките на обувките и ризата. По този начин ще получите небрежна и същевременно стилна визия.

Ако сте бизнесмен и работата ви е пряко свързана с много документи, ви препоръчваме да си закупите стилно куфарче или мъжка чанта, в която да прибирате книжата и останалите вещи. Така ще изглеждате по-сериозен, но и младежкото излъчване няма да липсва.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90