Skip to Content

557 Слънце, море, чаша мохито и изрязан бански – такава трябва да е гледката на почиващите това лято. Какви да са цветовете обаче? Добър въпрос. Ето предложенията за най-хитовите нюанси за топлите дни.

Този сезон дизайнерите залагат на естествените и ярки цветове. В света на висшата мода ефектът, който се търси, е спокойствие, душевен мир и поглед към природата. На заден план остава забързаният живот и сложните технологии. Затова и като основни цветове се налагат пастелните нюанси, естествените цветове, които са по-близко до човешката природа. Комбинацията черно и бяло не е така модерна за пролет-лято.

Свежа палитра от морско синьо, розов кварц и нежно зелено може да се види в почти всяка една лятна колекция на известните имена в модата. Става въпрос за ефирни поли и рокли, за бански костюми от две части, за чанти, обувки и аксесоари. Друг цвят, който е в челната десетка, е лилавото – то се „вмъква“ дори в ефектните слънчеви очила.

Прасковено и бледо жълто са незаменимите красиви нюанси, които дават слънчево и весело настроение на всеки тоалет.

Когато споменахме естествените цветове, имахме впредвид бежаво, бяло, горещ шоколад. Последният се среща като модерен акцент във фризьорството и не са малко професионалистите, които заложиха именно на него. Ако не можете да решите как да смените прическата си, така че да бъде актуална за този сезон – то експериментирайте с цвят горещ шоколад.

Бръмбаровото зелено,  както и светлата резеда, са любими на няколко световноизвестни модни дизайнери, и техните колекции бяха буквално завладени от тези два цвята. В модата на банските също може да ги откриете в съчетание с различни други нюанси.

Така като за финал може да обобщим ето тази палитра от цветове – розов кварц, морско синьо, бледо жълто, зелено, горещ шоколад, бежаво, прасковено, лилаво. Не се замисляйте да добавите поне един от тях към Вашия гардероб.

 

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90