Skip to Content

5533 Дамските скъсани или изтъркани дънкови шорти са на мода в продължение на повече от един сезон, но популярността им тази година е наистина особено висока. Достатъчно е да излезете и да се огледате на улицата. Такива модели са стилни и съчетават както практичност, така и оригиналност, функционалност и нестандартност. Именно благодарение на тези им качества, дами-любителки на модата са толкова големи фенове на тази част от облеклото като цяло. В допълнение фабрично скъсаните дънкови шорти стилистите ги използват в най-различни образи – от задължителният романтичен до ежедневния, което предполага възможност за носене подобни дрехи непрекъснато, без това изобщо да пречи на младите жени да са напълно уверени в себе си.

Модни фабрично протъркани дънкови шорти

Всяка година, дизайнерите предлагат стилни модели от дънкови шорти с окъсан декор. Интересна декорация се допълва и при класическия вариант, и при оригиналните всекидневни стилове. Нека да видим какви скъсани дънкови шорти са мода днес?

Скъсани дънкови шорти с висока талия. Ако искате да добавите към вашият стандартен образ елегантен и оригинален елемент, най-добрият ви помощник в този случай е именно този стилен деним, който е украсен с окъсана декорация и допълнен с висока талия. Моделът е елегантен, женствен, оригинален и удобен. Може да се носи по всяко време и с всякакви модели обувки.

Скъсани дънкови шорти тип бойфренд. Най-популярни си остават тенденции с широка мъжка кройка и разкъсаните елементи. Този стил не губи актуалност поради удобството и практичността си. В допълнение, те стилно подчертават женствеността, съчетана с романтиччен и класически гардероб.

Скъсани дънкови шорти с ефект Омбре. Това са най-модерните и нестандартни модели с дупки, с къса кройка и градиентна разцветка. Те съчетават не само стандартната гама на дънките, но също така и ярки и живи комбинации. Благодарение на ефекта Омбре, тези дънкови шорти са изключително сладки.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90