Skip to Content

shoes Доста често дамите са обвинявани за това, че нямат мяра и са задръстили гардероба си до безумие с всякакви видове обувки. За жени, които имат толкова много нужди и обичат да разнообразяват стила си, харесват различни цветове и се обличат различно според случая, е нещо съвсем нормално да го правят.

kupi-domo

 

На тези жени ще се опитам да дадем редица практични и скромни съвети за това как правилно да подбират обувките си, така че да съумяват да бъдат стилни, елегантни и изискани и с по-малко чифтове при всякакви специални и не толкова специални поводи.

 

Основния критерий, с който трябва да се съобразявате, е цветовата гама на вашия тоалет:

Когато носите рокля с подчертан характер или структура, заложете на обувки в черен цвят с високи токчета и най-важното – без никакви излишни декорации.

Ако пък сте избрали бляскав тоалет за вечерта, най-много ще подхождат обувки с по-ниски токове, т. е. не толкова фрапиращи.

 

И обратното: когато тоалетът ви е изчистен, можете да му добавите блясък с впечатляващи обувки:

Така например можете да комбинирате изчистена черна рокля с обувки в червен цвят и високи токове.

Съчетанието от съвсем изчистени дънки и риза можете да допълните с шикозни обувки или модел с по-специфична структура.

 

 С помощта на подходящи обувки можете да подчертаете отделни цветове от вашия тоалет:

Например, ако ризата ви е с геометрични цветни форми като светло синьо и лилаво, експериментирайте с обувки с тъмно син цвят.

 

 Не се придържайте към стриктно еднообразие в цветовете:

Ако носите дрехи в еднакви цветове, избягвайте да ги комбинирате с обувки в същия цвят. В противен случай тоалетът ви ще бъде доста скучен.

 

 Експериментирайте с различните нюанси на цветовете:

Така например, ако сте избрали блуза в светло розов цвят, пробвайте да комбинирате с обувки, чийто цвят е пепел от рози или само токовете им.

 

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90