Skip to Content

muskulest През последните няколко години манията по фитнеса усилено завладя младите мъже. Една част от спортуват за здраве, но голяма част предимно, за да оформят тялото си. Безспорно стегнатото и изваяно мъжко тяло е винаги по-привлекателно за момичетата, а освен това мъжете имат много по-голямо самочувствие, ако са във форма.

kupi-domo

За жалост обаче, някои представители на мъжкия пол колкото и усилия да полагат, не успяват да достигнат желаните резултати. За тяхно щастие, те лесно могат да дооформят визията с подходящи дрехи и обувки. Ключови са размерът, материята и десенът на облеклото.

Експертите по мъжката мода имат решение за всичко и днес ще ви разкрием техните съвети, които са доста елементарни, но със сигурност ще ви помогнат да изглеждате оптически по-мускулести и стегнати. А вие трябва само да ги спазвате. Ето кои са те:

Обърнете внимание на линията на раменете

Когато избирате да облечете риза, тениска или блуза, внимавайте за линията на шева от рамото до яката. Тя трябва да бъде точно в средата. Ако тази линия е в предната част на дрехата или в задната, тогава създава впечатлението, че дрехата не ви е по мярка или, че не можете да я изпълните.

Винаги избирайте точния размер и точната материя

Някои мъже носят умишлено по-стегнати дрехи, за да се впиват в тялото и по този начин да подчертаят формите. Това е добра идея и няма нищо лошо, когато ръкавите обгръщат бицепсите като втора кожа. Но… в областта на талията и корема малкият размер стои смешно. Обикновено това се наблюдава в случаите, когато дрехата е по-къса и се показва корема, още повече ако има излишна мастна тъкан в тази област. Затова заложете на дрехи с меки материи, каквито са памучните и имат 5% разтегливост.

От изключително голямо значение е десенът на дрехата

Вертикалните ивици оптически издължават фигурата, затова е добре да избирате хоризонтални, които ще направят раменете ви да изглеждат по-широки.

 

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90