Skip to Content

5544 В  забързаното време все повече  хора днес предпочитат да купуват обувките си от онлайн магазините ,отколкото да губят време в ходене по магазините.

kupi-domo

От друга  гледна точка  е много по-вероятно да намерите  именно в онлйан пространстовото  магазин за обувки някои по-екстравагантни или редко срещани модели или размери.

 

Всеки може да си купи обувки онлайн. И все пак, за да сте спокойни при пазаруването в интернет, е хубаво да съобразите някои основни неща:

 Винаги се спирайте на надеждни търговски сайтове. Изчитайте цялата информация, която е посочена за търговеца и официалните му данни. Разбира се, може да се поинтересувате за мненията на клиенти, които вече са ползвали тези услуги.

Преди да поръчате обувки онлайн проверете колко ще ви струва доставката. Няма да има смисъл да разглеждате и избирате, ако общата сума, която ще трябва да платите накрая би ви изненадала неприятно. Не рискувайте,ако не е възможно да изчислите предварително куриерските разходи. Ако сте се спрели на чуждестранен интернет магазин, вземете в предвид и таксите и данъците, ако ще има такива.

Друго много важно условие е предварително да се запознаете с условията по връщане и замяна. Напълно  е възможно да си поръчате обувки онлайн и да получите не точно това, което сте очаквали. В крайна сметка е хубаво да знаете дали ще можете да поправите грешката или тя ще остане за ваша сметка.

И не на последно място – преценете времето,което ще отнеме доставката. Ако обувките ви трябват в точно определен момент – дали от магазина ще могат да ви ги изпратят навреме? Дали изобщо разполагат с вашия чифт на склад или пък ще се изработват по ваши изисквания.? Ако отново поръчвате обувките си онлайн от чужбина, пресметнете  възможните неработни дни и в двете държави.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90