Skip to Content

Как трябва да изглеждате при първа среща с родителите на любимия мъж

outel

Безспорно, първата среща с родителите му винаги е притеснителна. Но за ваше успокоение, напрежението не е само за вас, а и за родителите на избраника ви. Обикновено в такива случаи дамите си задават въпроса какво да облекат, за да се представят добре.

kupi-domo

 

 

 

На първо място трябва да се съобразите с мястото, където ще бъде въпросната среща. Изберете тоалет, с който да покажете необходимото уважение. Но това не означава, че трябва да изглеждате твърде официално. Трябва да бъдете спретнати, с чисти и загладени дрехи, които да комбинирате със семпли, изчистени и елегантни обувки.

 

Не са подходящи екстравагантни дрехи, висящи панталони, прекалено къси поли, изрязани дънки, потници, както и блузи с дълбоки деколтета и всякакви разголени рокли.

 

Въпреки, че целта на първата среща е опознавателна и за двете страни, не са подходящи скъпи бижута и тежък грим. Все пак ще имате предостатъчно време в бъдеще, в което ще можете да се опознаете.

 

Най-важното е да чувствате удобно в дрехите си и не на последно място и да бъдете естествени, доколкото ситуацията позволява.

 

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90