Skip to Content

clothes and shoes mesЖените имаме по няколко чифта обувки, но понякога правим грешки в комбинациите. В света на модата си има някои правила по този въпрос и в тази статия ще ви запознаем с тях.

Обувките с високите токове са няколко вида:

Заострените могат да се носят със по-изчистени и строги кройки за по-женствена визия. Съчетанието с къси поли е недопустимо, тъй като придавате грозен акцент на краката си.

Заоблените отпред си подхождат с повече дрехи, но не бива да ги носите с къси поли и панталони, тъй като краката ви ще изглеждат къси.

Отворени при пръстите си подхождат както на дневни, така и на вечерни тоалети. Лачените са само за официални поводи и се комбинират чудесно с вечерни рокли, но в никакъв случаи къси.

С платформа и ток са подходящи и за ежедневно облекло, но само ако са от кожа. Най-много си отиват с широки крачоли. Ако обувките са само с платформа, тогава можете да ги носите и с къси панталонки или поли, но те пък не отиват на клинове, тъй като ходилата изглеждат големи.

Отворени при петите обувки не бива да се носят с панталон, за да не скривате акцента им.

Ниските пантофки си подхождат с поли с дължина до коляното, както и с всякакви дънки. Ако са със заострен връх, ги носете с прилепнали панталони, но не на къси поли, за да не удължите стъпалата си.

Летни чехли се съчетават добре с ежедневни дрехи. А спортните кецове си подхождат само  на спортни ежедневни облекла.

Ботите с отворените пръсти се комбинират чудесно с клин, дънки и по-къси рокли на пластове и с мини поли. Не са подходящи за официални дрехи.

Ботушите се различават в зависимост от дължината си. Тези, които са под коляното си подхождат на всякакви дрехи. Ако дължината им е до средата можете да ги носите с по- къси поли или рокли. Ако дължината им е над коляното, стоят перфектно с клинове, както и с чорапогащници и къси рокли.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90