Skip to Content

womst  Понятието личен стил е доста обширно като тема, тъй като тя не включва само начина на обличане. Личният стил е съвкупност от поведение, вкус, говор, външен вид и т. н., която изразява личността.

kupi-domo

 

 

 

Всички ние усъвършенстваме стила си непрестанно. Постоянно го променяме и обновяваме, изчистваме или допълваме. Но за да постигнем успех в това отношение, необходимо е да обръщаме внимание на някои основни правила.

1. Да бъдем креативни.Развиването на стила е вид творчество, за което е нужно вдъхновение, въображение и изобретателност. Всеки един човек си има своята индивидуалност и тя се изразява най-добре в начина, по който изглежда.

2.Чрез дрехите и аксесоарите, които харесваме, подсъзнателно изпращаме сигнали на околните. Когато осъзнаем значението на стила си, тогава ще създаваме впечатлението, което искаме да направим.

3.Трябва да инвестираме в собствения си стил, да харчим  парите си за по-малко, но качествено. Качественият гардероб винаги си заслужава. Модните тенденции непрекъснато се променят, затова е най-добре да заложим на индивидуалността си, съобразявайки се с това какво от актуалните тенденции ни подхожда и какво не.

4.Изграждайки собствения си стил, трябва да се стремим да бъдем отличителни, но в никакъв случай натрапчиви. Не трябва да приличаме на всички останали, но не бива и да изпадаме в крайности.

5.Стилът ни не трябва да бъде чужда имитация. Може да взаимстваме отделни елементи, но да преобладава нашият почерк.

6. Важна роля в изграждането на стила играят детайлите. Грим и прическа, аксесоари, обувки и чанта – те винаги допълват визията ни, затова трябва да са подходящи.

Най-важно е преди всичко да бъдем себе си, да се доверим на нашето усещане, да носим онова, което ни харесва. Когато изглеждаме добре, ние се чувстваме специални, вдъхновени и удовлетворени, гледаме на света по различен начин, ходим по-различно, мислим и изглеждаме различно, усещаме прилив на енергия.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90