Skip to Content

blue-shoes-bags-of-combined1 copyВсяка една жена иска да изглеждаме красива и да се облича добре. Един от най- естествените начини да покаже себе си в най- добрата светлина е чрез различните модни комбинации. Но за да изглежда привлекателна, задължително трябва да спазва някои основни правила. Те са доста елемнтарни, но наистина важни.

Първо правило- винаги да подбира подходящия сутиен!

Само така ще се чувства комфортно във всяка една дреха. Сутиенът не само, че трябва да е удобен за носене, но и да оформя добре гърдите, тъй като от това зависи как ще стоят дрехите. Съветът на модните стилисти е винаги да се пробва сутиенът, преди да се закупи.

kupi-domo

 

 

Второ правило- не само външният вид е важен!

Важен е и вътрешният вис, а именно това, което е под облеклото- бельото. Всичко трябва да е качествено- боди, корсет, жартиери и т. н. Бельото  оформя женското тяло и ако една жена не е с комфортно и качествено бельо, тя няма как да се чувства добре в кожата си, а това съответно се отразява на външния вид.

Трето правило- носете прав панталон!

Правите кройки имеят да прикриват всички недостатъци на дамската фигура. Комбинацията между прав панталон и дамски обувки на високи токове е зашеметяваща.

Четввърто правило- бижута- малкото винаги е повече!

Никога не бива да се прекалява с тях. Прекаленото и претрупаното е кичозно и пошло. Може да се носи голямо колие с нежни малки обеци, както и обратната комбинация. Когато се носи гривна, не е стилно да се комбинира с повече от един пръстен.

Пето правило- не носете това, което не ви подхожда, само защото е модерно!

Различните стилове подхождат на различните телосложения. Винаги носете това, което отива на вашата фигура и което най- добре ви стои.

Както сами се уверихте, правилата са прости и ако ги следвате, ще покажете вашата уникална женственост, красота и неповторим чар!

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90