Skip to Content

heels mes3 copyВсички знаем колко неудобни могат да бъдат обувките с високи токове. От една страна с тях бързо се уморяваме, понякога ни излизат рани, но от друга те могат да бъдат и много по-опасни, за което малко от нас биха предположили.

kupi-domo

Жените са свикнали да търпят за хубост, но не осъзнават на какво мъчение всъщност се подлагат ежедневно заради високите токове. Повечето травми, получени при тях, са в следствие на точно тези обувки. Най-честите наранявания са навяхвания и изкълчвания на глезените. Няма жена, която поне веднъж да не е стъпила накриво поради неудобни високи токове. Това често води до наистина много опасни изкълчвания и разтягания. Тези травми са толкова опасни, че понякога остават за цял живот. Има много случаи, при които болката на мястото, което е било травмирано, остава за постоянно или се пълни с вода.

За да избегнете тези неприятности, трябва да се откажете от високите токове. Но разбира се, това е невъзможно. Коя жена ще се откаже тези красиви и примамливи обувки. Специалистите съветват да се носят само при специални поводи, а не всеки ден.

Високите токове несъмнено причиняват дискомфорт на глезените и стъпалата. Движенията на мускулите около глезените са ограничени, поради което е невъзможно стъпването с цялото ходило. Това е основната причина, която води до залитане и спъване.

Подобни обувки не са безопасни и няма как да бъдат. Безспорно с тях жената изглежда по-секси и по-уверена, краката изглеждат по-дълги, фигурата по-елегантна, но в крайна сметка здравето е най-важно и то трябва да бъде на първо място. Ето защо трябва да залагате на комфорта и сигурността, когато избирате обувките си.

Най-разумното решение е да ходите през деня с ниски обувки, за да ви бъде по-удобно. Така ще се чувствате много по-добре, няма да натоварвате краката си и няма да има нужда да внимавате къде стъпвате.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90