Skip to Content

Online-Fashionable-Shoes-mesВсяка жена харесва високите токове, но не всяка може да ходи свободно с тях. Най-честите причини за това са бързото изморяване, подути крака, рани и болки от продължително носене. За да избегнете тези неприятности, ще ви покажем няколко трика.

kupi-domo

Винаги носете със себе си рол- он дезедорант и когато усетите, че стъпалата ви  започват да се търкат, намажете обувките от вътрешната страна с него.

Ако не сте свикнали да ходите на високи токове, купувайте обувки с повече каишки. По този начин ще можете да ги регулирате така, че да не ви стягат и едновременно с това ще си осигурите допълнителна стабилност и опора.

Поддържайте обувките в добра форма и подменяйте капачетата им, когато се налага, за да избегнете опасности заради неравно ходене.

Преди да излезете с новите си обувки е добре да се разходите с тях в къщи, за да може да малко да се отпуснат и да се напаснат по краката ви.

Обувки се купуват късния следобед, когато краката са леко отекли и само тогава ще прецените правилно дали са ви удобни.

Винаги купувайте номера, който ви отговаря. Нито по-малък, нито по-голям. Малкият чифт няма как да се отпусне, а с по-големият ще се напрягате допълнително и ще кривите походката си. Не се надявайте обувките да се отпуснат, ако не са вашия размер. Дори и трика с леда няма да помогне. Колкото и да ви харесва даден модел, ако не е вашият размер, насочете се към друг. Със сигурност ще намерите нещо по-добро при това разнообразие в наши дни. Винаги мерете и двете обувки и се разходете в магазина, за да усетите как краката ви ги понасят.

Най-добре е стелките на обувките да са кожени, за да може краката ви да се движат по-свободно. Също така е хубаво и самите подметки да са кожени да могат да се огъват, за да ви бъде комфортно ходенето.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90