Skip to Content

kupi-domo

Всички знаят, че тази година се за завърна стилът от 70- те. Сега той се разпространява повече от всякога и все повече се налага като основен в модата.

Едни от най-актуалните дамски обувки ще бъдат тези с дебелия ток. Ще можете да избирате едноцветни или комбинирани в няколко цвята. Водещи тенденции при цветовете им ще бъдат тъмно червения и всички негови нюанси. Разбира се остава си класическото черно, тъй като този цвят се комбинира еднакво добре с много повече дрехи. Ако работата ви не изисква строго определен дрескод, ще можете спокойно да си ги носите и да се изфукате пред колежките си с последната модна придобивка. Ако харесвате по-разчупени визии, изберете модел, съчетан от няколко цвята, които да комбинирате с различни тоалети.

Друга модна тенденция ще бъдат есенните дамски боти и ботуши, при които се акцентира върху изрязани участъци, ципове и ресни. Моделите са изключително красиви и стилни.

За онези от вас, които все още не искат да се разделят с платформите, заради височината, която им придават, ще могат да се радват на нови и още по-красиви модели. На пръв поглед тези обувки изглеждат тежки, но в действителност те са много олекотени и при това изключително удобни. Съчетават се идеално с ежедневния стил на обличане. Ако искате да правите впечатление, изберете дървената платформа, която завършва с назъбен гумен и контрастен пласт.

Едно от най-интересното хитово предложение този сезон ще бъдат обувките с косъм. Както се досещате, те не са подходящи за всеки стил, но екстравагантните дами със сигурност ще си паднат по тях.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90