Skip to Content

heels mesВъпреки, че постоянното носене на обувки с високи токове не е препоръчително, те имат доста предимства- визуално удължават краката, подчертават женствеността на силуета и освен това носят доза сексапил и повече увереност. За съжаление не всяка жена може лесно да ходи с високи токчета, но това е нещо поправимо. Ето и нашите съвети за това как да ходите по-уверено и по-лесно с високи обувки:

kupi-domo

Най-добре е да започнете с по-ниски токове и постепенно да увеличавате тяхната височина. Ако сте свикнали с равни обувки, определено няма да ви е лесно да се качите направо на много висок ток. Рискувате да ходите, полюшвайки се, причинено от неправилен баланс в големината на крачките. Преди да излезете навън, започнете упражнения пред огледалото с бавни и малки крачки. Поставяйте единия крак пред другия като се опитвате да запазите равновесие.

След това започнете да ходите с токчета на къси разстояния. Отидете до най-близкия магазин или до комшийката, за да усетите движенията навън. Няма нужда да бързате. Целта е да постигнете уверена и естествена походка.

Когато избирате обувки, пробвайте и двете и се разходете малко в магазина, за да сте сигурни, че стъпалата ви са се наместили идеално, че не ви стягат и че са стабилни. Ако огъвате прекалено много колената си докато вървите, това означава, че не сте избрали подходящия чифт. Затова е добре да се насочите към друг модел, с който няма да изглеждате тромаво, а елегантно.

За по-голяма сигурност залагайте на обувки с каишки на глезена. По този начин ще си осигурите допълнителна опора на краката и ще свикнете много по-бързо да вървите с високи токове.

Долната част на обувките също е много голямо значение. За повече удобство и стабилност избирайте широки и здрави подметки, както и удобни стелки, които да осигурят необходимия комфорт на стъпалата ви.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90