Skip to Content

Късата дължина на дамските поли не отива на всякакви фигури. Къси поли могат спокойно да си позволят дамите с прави  крака. Съответно целта на късата пола е да покаже красивите крака. Но ако сте избрали неподходящи обувки, целият този ефект ще отиде на кино, защото ще привлечете погледите именно върху тях. Ето на какви модели може да заложите:

kupi-domo

Равни сандали – съчетават се идеално с къса пола, която е в по-ежедневен и непретенциозен стил. Изберете сандали с каишки около глезена или до коляното, които са сред топ тенденциите това лято и съчетайте с пола от деним.

Обувки с равни подметкиsandali s pola – в случая можете да разчитате на балеринките. Те си подхождат повече с къси, отколкото с дълги поли и ще добавят доза тежест и повече стил във вашата визия. Ако се придържате към по-семпла визия, комбинацията между балеринки и къса пола ще бъде поразителна.

Ако ви допада спортния стил на обличане, изберете актуални дамски кецове с ярки цветни съчетания. Заложете на по- луксозен модел, за да се придържате към по-женствена визия.

Обувки със заострен връх също стоят много добре на къса пола. Изберете модел с каишка, които да подчертават дългите ви красиви крака.

Ако харесвате токове, изберете обувки с дебел ток, с платформа. Въпреки че са малко груби, тези модели са много ефектни и са едно оригинално решение да покажете краката си.

Гладиаторските сандали, както и сандалите с ресни в бохемски стил също са много добри предложения, от които можете да се възползвате. За по-хладните дни може да изберете летни велурени ботуши с ресни, с които краката ви няма да останат незабелязани, а и ще бъдете актуални. Тези модели отлично се съчетават с както с къси поли, така и с къси рокли или къси панталонки. Изборът на цвят е изцяло ваш.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90