Skip to Content

spring summer shoes mes copyС новите предложения за пролет/ лято тази година дизайнерите ни предлагат много удобстово и стил. Изработените от естествена кожа и велур видове влючват дамски ежедневни, спортни и елагнтни обувки, сандали и летни боти и ботуши. За топлия сезон най- голямо внимание са обурнали на спортните обувки. Ето и някои от най- новите предложения:

kupi-domo

Дамски спортни сандали с много инетерсна ретро подметка, която е изключително модерна. Изработени са от кожа, като лицевата им част е префорирана. Актуалните цветове са охра, бежово и тъмно синьо.

Кожени кецове с висока платформа, които са много подходящи за ежедневието. Предлагат се предимно в комбинация от два цвята.

Ежедневни дамски обувки в тъмни цветове, които придават младежки вид на всяка визия. Цветовете са черно или бежово.

Дамски сандали в съчетание от три нюанса, които така са подбрани, че да придават много стил. Този модел е подходящ и за ежедневие и за вечерно време. Токът е дебел и стабилен, зайопчаването е голяма катарама, което придава модерно грънч излъчване.

Дамски перфорирани обувки, които са изключително подходящи за работа. Видът е много елегантен, а токът е нисък и удобен. Цветът им е в кафявата гама, но поради перфорираната кожа имат нежно излъчване и не изглеждат много делово.

Дамски чехли тип сабо с токове. Много са подходящи за топлите дни, а стабилният ток и дебелата платформа осигуряват невероятно удобство. Металните елементии стилната перфорация ще ви накарат да се чувствате модерни.

Дамски кожени обувки с кръгла перфорация, подходящи за лятото. Подметката им е удебелена и има големи гарйфери. Всичко това придава на този спортен модел рокерско излъчване. Цветовете им са светло сиво, сиво и черно.

За всички, които обичат кецовете, могат да ги заменят с модерни летни боти, изработени в светло бежова кожа, с равни платформи и много перфорации. Уникален модел, подходящ за комбинация с деним.

Спортни дамски обувки от естествена кожа, с равна подметка. Тези обувки нямат перфорации и са напълно изчистени, което ги прави подходящи за дъждовните летни дни. Водът им много прилича на оксфорд.

Дамски летни боти в бежов цвят, леко екстравагантни, леко изострени, със стабилен висок ток. Моделът напомня малко за каубойския стил, но заради перфорацията и металните елементи е подходящ за летните вечерни дни.

 

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90