Skip to Content

Огромното ранообразие от дамски обувки, което фирмите производители ни предлагат, никак не ни улеснява. Има толкова красиви модели, че ни се иска да имаме всичко, което рабира се няма как да се се случи, особено ако бюджетът ни е ограничен. Изборът на обувки е много деликатен. Те не само, че трябва да са красиви и да ни стоят добре, но същевременно с това трябва да много комфортни, тъй като докато вървим цялата тежест на тялото ни понасят краката. Затова трябва да сме сигурни, че те са безопасни за нас и едновременно да изглеждаме уверени, стилни и очарователни.

Ако сте малко по- закръглена като мен, ще се опитам да ви дам няколко съвета преди да закупите желаните обувки. Избирайте само такива, които имат стабилна подметка, така че да могат да поемат и резпределят равномерно тежестта на тялото. Освен че трябва да са удобни, обувките трябва и да удължават краката оптически, за да изглежда тялото по- леко.

kupi-domo

shoes mes copy

За всекидневни дамски обувки заложете на тези модели, чиито токове са по- широки. Най- комфортната височина за заклръглено телосложение е не повече от 6 см. Ако искате да изглеждате по- високи, изберете подметки тип танк, с които ходенето става е много лесно и свободно и затова стойката е винаги изправена. Ако харесвате дълги поли или панталони, заложете на равни дамски обувки или сандали. Равните подметки, както и затворените обувки с каишки не трябва да се комбинират с по- къси  поли, тъй така правят краката да изглеждат по- къси.

Това, че сте малко по- закръглени, не означава, че не трябва да носите обувки с токчета. Но е най- добре токчетата да не са много високи. Освен това можете да изберете и обувки с малка платформа, но ако харесвате високата платформа, това също е един чудесн избор, тъй като този модел значително издължава всяка една фигура и я прави да изглежда по- слаба.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90