Skip to Content

man shoes mesИ мъжете също, като жените, са вманиачени по външния си вид. Те също са суетни, но доста умело се прикриват. И те обичат да пазаруват дрехи и обувки, но с тая разлика, че не обикалят с часове магазините и не пробват десетки чифтове обувки докато изберат най- подходящия.

kupi-domo

Тази статия е за мъже ще съставим кратък списък на видовете мъжки обувки, които трябва да притежават те.

На първо място ще обърнем внимание на ежедневните обувки, които са важни за всеки един.          Едни от най- удобните и сега дори актуални са мокасините. Всеки мъж е добре да има един чифт от този модел, независимо дали ще са с връзки или без. Това е много комфортна и стилна обувка, подходяща както за ежеднвено облекло, така и за вечерно неофициално парти.

Кецовете се нареждат на второ място в класациите за мъжки спортни обувки. Те са идеални за ежедневието, изключително удобни и придават младежки стил на визията. Днешните модерни кецове са вид моден аксесоар, а не за спорт.

Друг вид мъжки удобни обувки са ботите. В зависимост от модела, може да изберете такива, които стават за някое по- сериозно събитие, така че да ги носите и  през хладните дъждовни дни и вечери.

На всяка цена всеки, уважаващ себе си мъж трябва да притежава поне един чифт официални обувки от естетсвена кожа. Заложете на черния класически цвят, който отива на всякакви облекла. На човек винаги може да му се наложи да отиде на сватба или банкет, първа среща или друго официално събитие и затова трябва да е подготвен, за да не се окаже в последния момент, че няма какво да обуе.

Дори и да не спортувате, трябва да имате маратонки. С тях ще ви бъде много по- удобно, когато сте сред природата или пътувате.

Лятото е вече тук и джапанките просто са задължителни. Но с тях ходете само на плажа, а не вечер по централните улици.

Това наистина е един много кратък списък, който не би трябвало да ви затруднява.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90