Skip to Content

Има една поговорка, че „Очите са прозорец към душата, но обувките са вратата към абсолютно всичко останало“ и като се замислим е точно така. Обувките могат да издадат много за характера на човека. Освен това жените си правят изводи за мъже, които все още не познават, основно по обувките.  В тази статия ще обърнем внимание на обувките, които мъжете носят и какво казват за тях.

shoes mesКецове – ако са без връзки, това означава, че държите на удобството, винаги гледате да се чувствате добре и не се притеснявате, ако сте сбъркали пред някоя жена.

Ако носите кецове с връзки, вие държите на външния си вид, въпреки, че изглеждате небрежно. Винаги гледате да изглеждате добре, но без да сте натрапчиви.

kupi-domo

Маратонки – обичате спорта и за вас маратонките са най-мъжкарските обувки. Само че много грешите. Маратонките са само за спорт.

Мокасини

Държите много на външния си вид, дори прекалено. Обичате да се грижите повече за себе си, отколкото за някой друг.

Кларкове

Държите на сигурността и комфорта. Не обичате да рискувате.

Кожени обувки 

Вие имате много високо самочувствие, но с покритие, което е добре. Знаете какво искате и как да го постигнете. Познавате себе си и знаете как да използвате чара си.

Боти

Така както тези обувки никога не излизат от мода, така и мъжете като вас са достойни за уважение. Понякога обръщате прекалено много внимание на малките неща, което не е необходимо.

Джапанки

Вие сте човек, на който не му пука за чуждото мнение и дори не се съобразявате с общоприетите норми на поведение.

Платненки

Не се приемате много насериозно, радвате се на живота и умеете да се веселите истински.

Сандали с чорапи

Избягвайте тази комбинация. Това никак не се харесва на женската половинка. Нито е стилно, нито е мъжкарско. Никога не правете тази грешка. Изводите могат да бъдат много лоши.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90